Van baby’s naar dreumesenkamer; wishlist

Ze zijn het alweer even; dreumesen. Soms kijk ik naar ze, en denk ik; “Hoe kan dat nou; voor je middagslaapje/gisteren zag je er nog anders uit”. Ze groeien ineens zo snel. Ook in ontwikkeling. Het begrijpen van taal, het bouwen van een toren, het leren lopen. Toevallig vandaag een bezoekje gebracht aan vrienden met een newborn. “Huh, waren ze echt zo klein (kleiner) ooit?” Ik kan me het gewoon haast niet meer voorstellen. Gelukkig hebben we de foto’s nog, zeg maar.

Maar dat geldt nog niet voor de baby’s kamer. Want dat is het nog. Het is nog echt voor baby’s. Te lief, schattig, en niet meer volledig mijn smaak. Maar daar gaat verandering in komen. Deze twee weken is mijn vriend vrij, en dat betekent dat we aan slag gaan in huis. Gezien wij ook een nieuwe keuken krijgen (ja krijgen, lang leve de huurwoning, in dit geval en na een jaar klagen, krijg je soms wat voor elkaar) gaat de tweeling een paar nachten naar opa en oma. Met mij hoor, want ik kan nog niet ze een nachtje alleen laten. Ik ben me nu al psychisch aan het voorbereiden op de eerste crèche-dag, dat vind ik al lastig genoeg. Verwend, dus.

Die kamer dus. Te baby, te weinig dreumes. Of stiekem wil ik hem gewoon opleuken. Toen we hier kwamen wonen, was daar namelijk nauwelijks tijd voor. Met tweedehands spulletjes (dat is op zich geen punt, maar we hadden een beetje een bij elkaar geraapt zooitje). Het mist een geheel. Een thema. En dat hebben we nu; indianen!

Ik zocht een thema dat past bij jongens en meisjes, en gezien ik al fan was van indianen, was het uitkiezen van een thema niet heel lastig. Dus op naar de tipi’s. tooien en veren. En een dromenvanger mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ik zocht alvast wat inspiratie voor items die ik graag in de dreumesenkamer wil hebben. Eveneens wordt de monochrome liefde in combinatie met het indianenthema gestild in de nieuwe dreumesenkamer. Dit is een wishlist voor de twins hun dreumesenkamer. Kijk je mee?

Wanda & Oscar vissen via Pinchtoys

Tipi via Nobodinoz

Tipi kussen via huusjedesign

Houten cactus via Liefderijk

Lightbox A4 via Enlasnubes

Tipi muurstickers via huusjedesign

Ledikantdeken via CarlijnQ

Wat voor thema hebben jullie in de kamer(s)?

5
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
DIY Tipi - ohmymacushla.nlSonjaVlijtig Liesjesaskia Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
saskia
Gast

Wat gaat dat toch snel allemaal he. Ik vind de trent zwart en wit voor de babykamers ook heel erg leuk.

Vlijtig Liesje
Gast

Mijn ‘thema’ is boho chic, oftewel een samengeraapt zootje.

trackback

[…] zal ik een foto plaatsen van de tipi in de nieuwe dreumesenkamer, die een indianenthema heeft. Eerder heb ik al een wishlist gemaakt voor de kamer van de tweeling, die we op dit moment grondig aan het […]