New in Beau LOves

Beauloves

Oké. Wellicht doet dit je even in de ogen knipperen. Want; je ziet roze. ROZE. En dat bij een new in van de anti-roze persoon. Ik dus.Waar ik bij mijn eerste stylingsessie van Frederieke (Kindermodeblog) nog resoluut ‘nee’ schudde of Celine in het roze gestoken mocht worden, bij het tweede stylingevent tijdens Livebymanon lukte het haar om mij van mijn ‘nee-geen-roze’-fase af te halen. Het kost van overredingskracht, want als het aan mij ligt, geen roze. Tot die ene keer dan. Want ik zag Celine in d’r roze outfitje, en dacht: “Dit staat er dus hartstikke leuk.” Eerlijk; ze zal niet gauw in een roze-roze (zo noem ik het maar even) outfit gestoken worden, maar oudroze en lichtroze -al is dat laatste wel een beetje tricky door haar lelieblanke huid- zou ik inmiddels zo voor haar aanschaffen. Ehh. Correctie. Just did. Een week geleden krijg ik de email van Beau LOves, dat ze free shipping hadden (ja mensen die een nieuwsbrief verzenden- die werken dus echt, voor mensen als ik). Ik had al tijden de geweldige ants- sweater op het oog, maar de prijs hield me tegen. Tot de combinatie van sale- en free shipping mij over de streep trok. Inclusief twee roze kledingstukken van Celine, want die bugs-collectie van afgelopen zomer was gewoon to die for! Het grappige is dat ik een nieuwsbrief van Beau LOves ontvang, juist vanwege de stoere kledingstijl, die ik zo adoreer van het merk. Voor de beeldvorming zal ik een paar lookbookfoto’s posten van de afgelopen zomercollectie.

Binnenkort zullen er zeker outfits voorbij gaan komen met de kleding, maar gezien ik altijd in diverse leeftijdsfases koop (van 12-18 maanden tot 2-3 jaar ligt er inmiddels in de kast) zal het nog even duren voordat deze bij mijn slankie aangetrokken kunnen worden. Maar toch… pink it is!

Wat vind je van mijn rozige aankopen? En van Beau LOves?

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Sonjanathalie Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
nathalie
Gast

Moest ik een meisje hebben dan wel hoor, nu niet hahahaha