RockNRebel + Giveaway!

PhotoGrid_1447576511987

Eerder heb ik je tijdens mijn blog over de Swan Market verteld dat ik daar hele leuke merkjes heb gespot. En dat is niet het enige. Het leuke van de Swan Market (en daarnaast ook het voordeel van ‘stenen winkels’, is het gezicht achter het merk leren kennen. Zo kwam ik in gesprek met Joëlle; de drijvende kracht achter RockNrebelkids. Een jong, fris, stoer en supertof wijf! Je kan duidelijk zien dat zij achter haar shop staat; als je Joëlle ziet, dan ‘zie’ je RocknRebel. Stoer en edgy; we like it! En ze bleek naast haar stoere uiterlijk ook nog eens een ontzettend tof mens van binnen zijn; een goede combinatie om mee samen te mogen werken. Hooray!

LrMobile1511-2015-105112320430167457

De stijl van RocknRebel is helemaal waar ik van houd. Monochroom met een beetje kleur, stoer, edgy en vooral heel erg van nu. Laat dat nou goed uitkomen; wij konden niet wachten om eens rond te neuzen op deze heerlijke site! Merken als I Dig Denim, CarlijnQ, Nununu, Sproet & Sprout, Ine de Haes en de stoere accessoirelijn van Let’s Rebel passeren de revue. En niet alleen kleding, maar ook voor kinderkamer-decoratie kun je er terecht.

LrMobile1511-2015-104712556163827694

Toen ik een favorietenlijstje ging maken, blijf ik maar toevoegen. Oeps, ik kan niet kiezen, er is zoveel leuks te vinden! Dus met moeite heb ik toch een selectie gemaakt, zie hieronder.

Wishlist RockNrebel

 

Trouwens, RockNRebel is niet alleen voor stoere boys, ook voor tough girls! Met Nununu en Ine de Haes jurkjes, felroze en mintkleurige items kun je het helemaal afstijlen voor stoere meiden!
LrMobile1511-2015-09099866319659036
Voor Jesse ontving ik dit geweldige setje; een sweatpants van I Dig Denim en een stoere longsleeve van Nununu. Voor Celine een gaaf setje van Sproet & Sprout met fox print broekje en “Moon Light” gestreepte sweater. Perfect voor dit weer!
Nu heb ik natuurlijk nog iets leuks voor jullie in petto; in samenwerking met RockNRebel mag ik een 25 euro giftcard weggeven; dat wordt shoppen! Kans maken?
1. Volg RockNrebel en Ohmymacushla op Facebook.
2. Vertel waarom jij graag deze giftcard zou willen winnen.
3. Voor een extra entry kun je ook meedoen op Instagram.
Dat is alles! Meedoen kan tot zondag 22 november 22.00. De meest grappige, originele, ontroerende of bijzondere reden wint en wordt op maandag 23 november bekend gemaakt. Joëlle en ik zullen samen beslissen over de winnende kandidaat. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  Heel veel succes!
Deze giveaway is open voor NL + BE.
LrMobile1511-2015-102112409531459999

14
Leave a Reply

avatar
14 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
EsmeeBjorn PoppelaarsAstridTrang ChauAileen Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
lisette
Gast
lisette

omdat….. ja… wat zeg je dan…. kan allerlei redenen bedenken maar ben geen type om te gaan klagen over ziekte of iets, zeker niet na de ellende die we de afgelopen dagen allemaal voorbij hebben zien komen, dan lijkt alles in het niet te vallen. Dus dan blijft er eigenlijk maar 1 reden over…. omdat je ons er heel gelukkig mee zou maken.

Melissa Polfliet-deJonge
Gast
Melissa Polfliet-deJonge

Super gaaf! En super cute. RockNrebel hebben echt een geweldige collectie. Ben vooral fan van sproet & sprout. Zou heel erg graag de onesie fox rail nog willen aanschaffen voor mn kleine wondertje liam. Helaas is deze nu uitverkocht maar dat neemt niet weg dat ze nog meer leuke stoere items hebben die mn boefje ook echt geweldig zullen staan. Dus voor nu gaan we duimen dat onze liam binnenkort wat leuks mag gaan uitzoeken zou echt tof zijn met de feestdagen in zicht een nieuwe outfit te scoren dan is zo’n bon toch wel welkom hihi

Dorien vd Swaluw
Gast
Dorien vd Swaluw

De stijl voor mn kleine mini me sluit helemaal aan bij rock n rebel. Ik heb dan ook al een shirtje van Carlijn Q bij deze toffe winkel gekocht. Het shirtje viel erg klein dus ze kan het niet meer lang aan, daarom weet ik wel raad met deze give-away 😉

Deprez Sharon
Gast
Deprez Sharon

Dit zou hier heel welkom zijn! Mijn drie jarige zoon houdt enorm van de peuterpuberteit, vooral het woordje nee is en blijft zijn favourietje. De peuterpuberteit gaat hij ongetwijfeld nog enkele jaren doortrekken. Als het aan hem lag, zou hij er de kleuterpuberteit van maken. Een echte rebel dus!
Aangezien het bijna sinterklaas is, zou dit cadeautje heel goed gebruikt kunnen worden. Want hij is nog vol spanning of de sint dit jaar wel iets zal meehebben voor onze kleine rocker…

Koolske
Gast
Koolske

Oh woonwijk wat super leuk zeg !!! Ik doe dolgraag mee want ik shop zooooo graag voor mijn knappe dochters en met korting is dat nog veel leuker. Ik denk dat veel mama’s het herkennen als ik zeg dat ik hebberig word bij shoppen met korting hahah 😉

Vlijtig Liesje
Gast

Mooie kleertjes. Ze lijken me ook heel comfortabel.

Marjolein
Gast

Ik kan wel duizenden redenen bedenken waarom ik wil winnen. Omdat ik nog nooit iets gewonnen heb, omdat ik dol ben op hippe kinderkleding die ik nog niet ken, omdat ik mijn 2 meiden en zoontje er graag leuk bij wil laten lopen, om weer stof tot schrijfvoer te hebben voor een nieuwe blogpost, omdat ik er gewoon heel erg blij van zou worden…

Janske
Gast

Wat een mooie kleding en wat staan ze leuk bij je knappe twins ?…ik zou graag winnen voor dochterlief Lola!ik hou van stoere kinderkleding…vooral Sproet en Sprout zijn hier grote favoriet ? ik ga heel hard duimen dat ik binnenkort lekker mag shoppen ?

stefanie
Gast
stefanie

Wij wagen hier ook nog een kansje. Lovely giveaway ???? (ig zachaim)

Aileen
Gast
Aileen

Omdat mijn meisje nooit genoeg stoere kleding heeft zoals die van jullie! ?

Trang Chau
Gast
Trang Chau

Leuke blog heb je! Super leuke winactie! Ik ben toch overstag gegaan en waag ook een poging, via instagram. Ga zo door en veel succes met je blog!

Astrid
Gast

Jaaaaa ik wil! Omdat we nog niet weten of we een jongen of meisje verwachten zullen we nog even geduld moeten hebben (nog 7 weken) Maar zo’n setje kan eigenlijk bij beide geslachten wel

Loveeeee het minimalistische en grafische
Alle stappen gevolgd en nu maar duimen dat we winnen

Bjorn Poppelaars
Gast
Bjorn Poppelaars

Waarom zou ik deze giftcard willen winnen,
wij houden van mooie merken zoals Sproet & Sprout,
Ons zoontje is nu 3,5 waar moet ik beginnen,
Hij is om op te eten maar soms ook erg stout.

Deze actie is heel gaaf van ohmymacushla en rocknrebel,
Met het bedrag kan je zelf kiezen wat je leuk vindt,
kiezen tussen al t moois, een klik en ik bestel,
Mooie kwaliteit en lekker zacht voor ons kind.

In november en december is er zelfs gratis verzending,
Genoeg redenen waarom de giftcard welkom is,
Hopelijk krijg mijn dag maandag een andere wending 😉
Want shoppen via Rocknrebel is een ware belevenis!

Esmee
Gast
Esmee

Ik doe mee voor mijn 2 stoere kids! Kan het voor beide dus goed gebruiken! Nu duimen!!