DIY Tipi

Finally. Hij is af! Klaar voor de nieuwe dreumesenkamer; een eigengemaakte tipi! Nooit gedacht dat ik -gelukkig met hulp van mijn lieve zusje- een tipi kon maken. Met gelukkig zweet, geen tranen maar wel wat vastzittende spelden, is het ons beiden gelukt om het eerste project dat we samen deden tot een succes te volbrengen. Gelukkig hoefden we niets uit ons hoofd te doen. Een goede tutorial van Elskeleenstra (sowieso waard om haar site een bezoekje te brengen, vol leuke diy en printables!) hielp ons er doorheen. Maar weet waar je aan begint.. het is echt veel werk! Ik denk dat er ongeveer tussen de zes en acht arbeidsuren (x2 personen) in zit, al hebben mijn zusje en ik het in meerdere etappes gedaan, dus met kopje thee en.. ach je kent het wel. Maar je bent er echt wel even mee bezig.

Deze gave stof kocht ik bij Kwantum, wat in totaal neerkomt op 25 euro, gezien je vijf strekkende meter nodig hebt aan stof. Daarnaast hebben we voor een paar euro’s bamboestokken gekocht bij de Gamma, dus ga ongeveer uit dat je dertig euro kwijt bent aan alleen de tent. De decoratie komt daar uiteindelijk nog bij, maar dat is natuurlijk optioneel.

Binnenkort zal ik een foto plaatsen van de tipi in de nieuwe dreumesenkamer, die een indianenthema heeft. Eerder heb ik al een wishlist gemaakt voor de kamer van de tweeling, die we op dit moment grondig aan het onder handen nemen zijn. Stay tuned!

11
Leave a Reply

avatar
8 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
De nieuwe dreumesenkamer - ohmymacushla.nlSonjaHanna @ eenbezigbijtjeTessaVlijtig Liesje Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Sylvie
Gast

Superleuk geworden!!

Sanne
Gast
Sanne

Yaaay super gaaf!

Sabrina
Gast

Wauw ziet er erg leuk uit!

Wilmaaa
Gast

Echt Superleuk!

Vlijtig Liesje
Gast

Mijn zusjes en ik maakten vroeger ook altijd onze eigen wigwams. Met bonenstaken!

Tessa
Gast

Wat gaaf geworden! En wat een werk, dat heb ik nooit het geduld (en de handigheid) voor. Mooie stof heb je gevonden!

Hanna @ eenbezigbijtje
Gast

Wat een leuke tipi is het geworden!

trackback

[…] aantal items, waaronder deze tipi, heb ik zelfgemaakt. Hier kun je zien hoe ik de tipi gemaakt heb, met link naar de bron waar ik het idee vandaan heb. […]