Tuutsjes

Ik heb weer een te leuke webshop waar ik jullie kennis mee wil laten maken; Tuutsjes. En een dik “tuutsje” (pakkerd) kan Francien – de eigenaresse van de site- van me krijgen; wat veel moois staat er in haar webshop! Francien heeft voor haar label ‘Tuutjes’ oog voor  de juiste, kwalitatieve stoffen, zodat de hippe kinderkleding en -accessoires die je er kunt kopen, als gegoten zitten. De kleding is allemaal handgemaakt, en er is duidelijk te zien dat er een professionele hand aan gelegd is

Tuutsjes wishlist

 

Mijn Tuutsjes favorieten

Tuutsjes is ontstaan is door vele positieve reacties die Francien kreeg op haar instagram account, waaronder van die van mij. Wij hebben namelijk al eerder een broekje van Tuutjes gehad, zie hier. Deze panda-print van Andrea Lauren zat Celine prachtig. En dat met haar smalle pamperkontje, die in de meeste reguliere maten niet past. Francien heeft door de komst van haar dochters zich ook bezig gehouden met het perfectioneren van de juiste confectiematen, gezien haar dochters -net als mijn twiggy- niet aan de normale confectiemaat voldeden. En laat ik nou nog een kleine man hebben, die zeker niet dezelfde maat als zijn zus heeft. Gelukkig passen beiden de broekjes die we van Tuutsjes hebben ontvangen, en wat zijn ze leuk! Tuutsjes is het waard om even een kijkje te nemen!

Ik heb voor Celine het gecombineerd met een jurkje van Frnky’s, een vestje dat zelfgemaakt is en schoentjes van Petitshoes, voor Jesse heb ik het gestyled met een longsleeve van Small Rags en een giletje van Luckyno7, met schoenen van Bozshoes. En natuurlijk heb ik ook weer een leuke outfit foto’s van ze gemaakt.. kijk je mee?

IMG_4953

IMG_4902

IMG_4829

IMG_4866

IMG_4942

IMG_4880

IMG_4658

IMG_4876

IMG_4844

Wat vind jij van de outfits?

5
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Cissywears; Black Friday shoppingspree - ohmymacushla.nlSonjajodi - liefthuisSaar Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Saar
Gast

Hele schattige dingetjes!

jodi - liefthuis
Gast

Super stoere outfits. Love It!

trackback

[…] maar ook het Horse broekje. Ik twijfelde of ik voor het broekje of de legging ging, maar gezien ik hier heb gezien dat Jesse ook dit soort prints goed kan hebben, ben ik voor het broekje gegaan. […]