Kinderwonderland + giveaway

PhotoGrid_1448483447664

Kennen jullie de webshop Kinderwonderland al? Zo niet, dan zou ik zeggen; neem er zeker een kijkje! Ik ben al groot fan! Kinderwonderland is een webshop waar je teveel leuks kan vinden voor baby’s en kids. Van verzorging tot decoratie, van (kraam-)cadeaus (die ook nog eens rechtstreeks verzonden kunnen worden naar de ontvanger, en feestelijk worden verpakt) tot items voor hippe mamma’s. Of wanneer je nog een cadeau nodig hebt voor de feestdagen; you’ll find it there! Als ik die webshop doorklik voelt het voor mij alsof ik weer kind ben en een cadeau mag uitzoeken in een speelgoedzaak; er is zoveel moois te vinden! Super hippe en verantwoorde merken als Minimel, Little Pop studios, Nobodinoz, Wee Gallery en Tough Cookiestore, maar ook voor kleinere ondernemers is er plaats; een groot assortiment waar je je ogen bij uit kijkt!

LrMobile2511-2015-0906330145504222507

En niet onbelangrijk; alle items die Kinderwonderland verkoopt, zijn van ecologisch -Oeko-tex of gots gecertificeerd katoen- materiaal gemaakt, dus veilig voor je kindje.  Gezien op dit moment vanwege doorkomende tandjes en kiesjes alles (ALLES!) in de mond van de twins belandt, hecht ik meer  waarde aan het hebben van veilige materialen. Want alleen op mamma’s arm, haar en vingers kauwen is niet lekker genoeg, natuurlijk 😉

LrMobile2511-2015-0952330012272702652

 

Kinderwonderland wishlist

Mijn Kinderwonderland favorieten in het kort weergegeven. Dat was lastig, want mijn wishlist goes on and on.. Eigenlijk is het niet alleen “Kinderwonderland”, maar kan net zo goed “Moederwonderland” (of vul in; je eigen naam, je partners naam of van je poes, wat jij wil).  En… we mogen weer een te gekke winactie doen met ze!

Lien

Wil je 25 euro shoppingmoney winnen die je kunt besteden bij Kinderwonderland? Zo maak je kans:

  1. Volg Kinderwonderland en Ohmymacushla op Facebook.
  2. Laat een reactie hieronder achter welk item(s) jij van het shoppingmoney zou willen kopen.
  3.  Voor een extra entry kun je ook meedoen op mijn  instagram. 

That’s all! De winactie loopt nog tot dinsdag 2 december 22.00. Woensdag 3 december maak ik de winnaar bekend. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Open voor NL/ BE

LrMobile2511-2015-0912330031430837286

“Aargh I’ll eat you up; you’re so cute!”

Deze post bevat een gesponsord item

14
Leave a Reply

avatar
14 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
Minimel - ohmymacushla.nlMarijke Smit WestraVlijtig LiesjeSterre TijlEve Allijn Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
nathalie
Gast

Ik doe heel graag mee… Ik zou wel nog wat houten speelgoed willen …of iets anders… Ik kan niet kiezen :-)))

Charlotte
Gast
Charlotte

Ik zou graag voor Elise de hele winkelinhoud willen kopen <3
Van de €25 zou ik waarschijnlijk de blokkenset prinsessenthema gaan kopen voor kerst omdat ze blokjes geweldig vind om mee te spelen.
Of anders een dierenknuffel want ze zit nu 100% in de knuffelfase 😉

Kiki van Hijum
Gast
Kiki van Hijum

De rubberen auto (want de alles-gaat-de-mond-in fase houdt aan) en de basis klei set! Voor beide kindjes leuk onder de boom als Sint weer naar Spanje is!

Wat een super leuke site trouwens! Hier ga ik mijn kerstinkopen doen voor de kids!

Mama's Jungle
Gast

Verantwoorde merken en Oeko-tex; oehh mijn oortjes gespitst. Echt een webshop voor ons! Ik zou heel graag de balancing boat voor mijn niet-meer-dutjes-doende peuter willen winnen. Kunnen we die tijd leuk opvullen 😀 fingers crossed.

Sanne
Gast
Sanne

Oooeeeh wat een top winkel! Hoe kun je nou kiezen uit zoveel moois! Ik zou het óf bijleggen bij een tipi of ik zou er een zwart-wit dromenvanger van kopen.. We’re in ?

Mandy
Gast
Mandy

#ohmymacushlaloveskinderwonderland ? we zouden dolgraag de Färg & Form wolkendekbedovertrek set 1-persoons kopen! De twee kleinste meisjes gaan van ledikant naar ‘groot’ bed, ze zouden in de wolken zijn met zo een heerlijk mooi dekbed ? De €25 zou heerlijk zijn om daaraan bij te dragen, want alles dubbel kopen is een dure hobby hihi!

Linda
Gast
Linda

Owww het blokkenkasteel is zo gaaf! Leuk voor mijn mini Princes. Ze gooit nu nog met alles maar straks mooi bouwen met papa. De keuze is reuze inderdaad!

Priscilla
Gast
Priscilla

Wat een te gekke actie! Ik zou denk ik gaan voor de te gekke panda kussen

jolein koolske
Gast
jolein koolske

Oh super leuk zeg !!! Ik doe dolgraag weer mee en vind deze koffer echt mega schattig 🙂 http://kinderwonderland.nl/Reizen-met-Kinderen/Kinder-Koffers/beatrix-ny-koffer-octopus

Eve Allijn
Gast

Superleuk!! 😀 Ik volg op alle kanalen want dit is echt te gek! Ik zou voor de kamer van onze kleine meid deze poster uitzoeken: http://kinderwonderland.nl/leuke-hebbedingen/Kamer-Decoratie/minimel-poster-indiaan-vos Lief en stoer tegelijk!

Sterre Tijl
Gast
Sterre Tijl

Zoveel leuks! Maar iets van Plan Toys, beker voor school of een (bijdrage voor) een dekbedovertrek zou geweldig zijn!

Vlijtig Liesje
Gast

Dat lijkt me een leuke webshop. Maar wat ziet die panda er droevig uit…

Marijke Smit Westra
Gast
Marijke Smit Westra

De olifanten bijtring voor de opkomende tandjes! Leukkkk!

trackback

[…] zag komen. Toen ik hem zag op de website van Kinderwonderland, moest ik hem gewoon hebben –hier schreef ik daar meer over-. Minimel is een Frans merk, waar je geweldige items kunt shoppen voor in […]