Cissywears; Black Friday shoppingspree

Waarschijnlijk zie je het overal voorbij komen. Black Friday sales. Het is over komen waaien uit de Verenigde Staten, waar Black Friday dé shoppingdag is voor heel Amerika, zodat ze -zoals wij doen met Sinterklaas en kerst- de winkelwagens volgooien met cadeaus voor hun Thanksgiving. En dat doen zij het liefst allemaal op één dag. Gekkenhuis dus, ik denk dat je het het beste kan vergelijken met de files die hier in de drukte zomervakantiedag ‘zwarte zaterdag’ hebt; totally chaos. Wat heerlijk dat je dan tegenwoordig vanuit je luie stoel kunt bestellen. Ik kom eerlijk gezegd daardoor bijna nooit meer in de bakstenen winkels. Online bestellen is zó easy..

Cissywears doet ook mee aan Black Friday. En hoe! Cissywears is een webshop met alle grote, bekende kindermerken. Bobo Choses, Mini Rodini, Popupshop, Tinycottons. Name it; zij hebben het. De webshop van Engelse oorsprong heeft op dit moment een Black Friday korting van wel 50% op heel de A/W ’15 collectie! Woehoe; en dat al eind november. Meestal beginnen de 50% kortingen namelijk pas in januari, als de wintercollectie plaats moet maken voor de nieuwe S/S zomer ’16 collecties. Maar hier kan je dus al shoppen door “FRIDAYISMYHAPPYCOLOUR’ in te voeren, en krijg je dus alles van de najaarscollecties voor 50%. Love it!

Voor de twins heb ik meerdere items aangeschaft, waaronder de Feather & Rabbit shirt van Bobo Choses, maar ook het Horse broekje. Ik twijfelde of ik voor het broekje of de legging ging, maar gezien ik hier heb gezien dat Jesse ook dit soort prints goed kan hebben, ben ik voor het broekje gegaan. Daarnaast heb ik ook van Tinycottons het Birch broekje gekocht, maar die is voor het komende seizoen pas. Voor Celine heb ik de Cat legging gekocht van Popupshop.

 

Cissywears

 

Wat is jouw favoriet?

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op