Outfit inspiratie voor de feestdagen

Pfieuww. We hebben de Black Friday weer overleefd. En bescheiden maar twee bestellingen gedaan. Best netjes, al zeg ik het zelf ;-). Maar ja, dan komt natuurlijk wel weer de volgende melkkoe om de hoek kijken; de feestdagen. Want hoe leuk is het om de tweeling daarbij in matchende outfits te doen, en daarbij er ook nog feestelijk uit te zien? Wel leuk, maar ‘leuk’ komt dan wel weer vaak met een prijskaartje. Of.. toch niet?

Ik mag van ‘geluk’ spreken dat ik met de samenwerkingen gesponsorde items krijg, want anders had ik zeker niet zoveel kleding voor de tweeling gehad als nu. Daarbij worden de mogelijkheden om meer te mix & matchen groter dan voorheen. Maar ook als je zelf een leuke garderobe bij elkaar wil sprokkelen, hoeft dat echt niet allemaal duur. Voor mij werkt het juist Mix & matchen van duurdere items met goedkopere tot de meest geslaagde outfits. Zo doe ik dat nu met de twins namelijk ook, vind ik persoonlijk dat dat werkt. Wil je een paar mix & match outfits van de tweeling zien? Kijk dan even op www.trendymommy.nl, daar heb ik een leuke blog geschreven over de mix & matches die ik de afgelopen maand maakte.

Maar nu één speciaal voor de komende feestdagenmaand. Ik heb hiervoor nog niet alles in huis, maar een aantal collages ter inspiratie zijn nooit verkeerd, toch?

Party kids clothing

 

(klik op de afbeelding als je meer wilt weten waar je de producten kunt kopen)
Ben jij al klaar (voor je kids?) voor de feestdagen?

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SonjaVlijtig Liesje Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Vlijtig Liesje
Gast

Ik vind dat strikje leuk!