JuneandJulian + Giveaway

PhotoGrid_1449144839211

De feestdagen komen er aan. Woehoe! Ik heb er nu al zin in! Ik kan daar echt al weken (zeg maanden) naar uit kijken. Hebben jullie alles al in de huis voor de feestdagen? Nee, ik hier ook niet (oeps). Dat worden nog wat last minute shopping sprees. Wie online shoppen bedacht heeft, krijgt van mij een schouderklopje; niet op zaterdagmiddag stressend door de veel te drukke winkelstraten hoeven lopen, op zoek naar cadeaus die ik niet kan vinden. Tja; stiekem heb ik best medelijden met mijn postbezorger. Maar; hoe fijn is het om allemaal nieuwe shops te leren kennen, waar de meest waanzinnige items verkocht worden, en ze bij je thuis worden bezorgd? Vandaag heb ik weer een te gekke shop die ik graag aan jullie introduceer. Trust me. It’s worth it..

IMG_5198

Meet JuneandJulian. En de toffe dames die deze webshop runnen: Kathy & Stephany, twee hartsvriendinnen die hun firstborns tot webshopnaam hebben omgedoopt. Mooie namen die goed bij elkaar passen, vind ik. Maar ik vind nog meer. Want mijn zwart-wit hart kan weer helemaal los gaan in de webshop van ze. Wat hebben ze veel moois! Alle bekende merken zoals Elodie Details,  House of Jamie,  Miniwilla, Nobodinoz, CarlijnQ, Sproet & Sprout, Toughcookiestore, and the list goes on and on. Namen die jullie vast vaker voorbij hebt zien komen; ik ben fan!

Deze webshop heeft producten die in exact dezelfde stijl zijn als de nieuwe dreumesenkamer. Zwart/wit en met een indianenthema. Helemaal van nu, en zeker een blijvertje wat mij betreft. Black & White is here to stay! Dus kwam er binnen een paar werkdagen een geweldig ingepakt pakketje van JuneandJulian binnen, met twee mooie ledikantdekentjes voor de dreumesenkamer. Superzacht en ecologisch verantwoord; like! O ja, en binnenkort gun ik jullie een kijkje in de van baby’s naar dreumesenkamer :-).

LrMobile2511-2015-0228318495801128827

Celine is fan van haar nieuwe ledikantdekentje.

Nog een reden om zeker eens een kijkje te nemen op hun site. Ze steunen een goed doel, waar de dames een deel van de opbrengst aan delen. Ze geven aan zelf in goede, warme families te zijn opgegroeid, maar gunnen dit degene met minder geluk ook. In dit geval steunen zij Save the Children met één euro bij elke bestelling. Ik vind dit een super goed initiatief van de dames, mijn respect hebben ze. Wat mij betreft een mooie kerstgedachte ook, het feit dat je niet alleen een bestelling doet, maar er -naast ook mooie order- ook nog een goed doel mee steunt.

IMG_7593

Pinchtoys’ Oscar en Wanda zijn er net zo content mee 🙂 

Maar, dat is nog niet alles. Ik mag in samenwerking met JuneandJulian ook nog eens dertig euro shoptegoed weggeven. Dertig euro! Fantastisch hè!

Wil je hier kans op maken? Je kunt kiezen voor meerdere opties, of meerdere 😉

  1. Volg JuneandJulian en Ohmymacushla op Facebook en laat een reactie hieronder achter dat je meedoet.
  2. Voor een extra entry: Deel het bericht over de winactie via facebook openbaar, zodat ik hem kan terugvinden. Gebruik de hashtag #ohmymacushlalovesjuneandjulian
  3.  Voor (meerdere) extra entry/-ies kun je ook meedoen op mijn  instagram.

De winactie loopt nog tot 9 december 22.00. Op 10 december kiezen JuneandJulian en ik een winnaar. Good luck!

15
Leave a Reply

avatar
15 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
Poldermama december Winspiratie – Marstyle / PoldermamaMijn persoonlijke- en blogdoelen van 2015 - ohmymacushla.nlstephaniejanskeLeila Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Manouk
Gast
Manouk

Jaa, hoe gaaf zou dat zijn ☺️ Nog meer cadeautjes voor de jongens ?

Marijke
Gast
Marijke

Dizze Frysk docht mei!

Nicole de vries
Gast
Nicole de vries

Wauw wauw, wat een mooie website! Daar kunnen we zeker een heel mooi cadeautje uitzoeken voor de kerst. ?

Silvanna
Gast
Silvanna

?? I’m in!

patricia
Gast
patricia

Wow, wat gaaf !!! ik waag graag een kansje mee !

Vlijtig Liesje
Gast

Shoppen met een tegoed is natuurlijk altijd leuk : )

Mandy
Gast
Mandy

Mee gedaan op FB, IG en ook hier. Speltip 1: verdubbel je winkans! ✔️ Zou erg leuk zijn om dit te winnen ❤️

Kim
Gast

Ooh ik doe heeeel graag mee hihi!
Laatst een blogje over ze geschreven en wil zo graag mijn collectie buddy and bear uitbreiden ❤️ Hihi

Maike
Gast

Ik doe graag mee, fantastisch voor mijn dreumes!

trackback

[…] je van zwartwit? Check de blog Oh my Macushla waar je 30 euro shoptegoed kunt winnen bij webshop […]

Leila
Gast
Leila

Omdat ons prinsesje byna twee jaar word heb al leuke dingen gezien ?

janske
Gast

Ieekkk …ik ben nog net op tijd…wat een toffe webshop…met zo veel van mijn favoriete merken…bedankt voor de tip! #fingerscrossed 🙂

stephanie
Gast
stephanie

Hoe leuk zou dat zijn? Linc wordt zondag 2 jaar dus hebben wij feest. Nog leuker met zo’n kado!

trackback

[…] continueren, gezien het zo succesvol is. Adorablekidzz, Enlasnubes, RockNRebel, Blondezusjes, JuneandJulian, S_Agency, Degeleflamingo en ga zo maar door. Al deze samenwerkingen (hier terug te vinden) geven […]

trackback

[…] je van zwartwit? Check de blog Oh my Macushla waar je 30 euro shoptegoed kunt winnen bij webshop […]