Enlasnubes

IMG_5276Zo, de Sint ook weer overleefd? Wij hebben het dit jaar voor het eerst gevierd, maar ik vermoed dat vanaf volgend jaar het feest en dito spanning pas echt losbarst! Dus hebben we dit keer nog kunnen genieten van de rust en het lekkere eten, hoewel… de twins zorgden ervoor dat we een afterparty tot een uurtje of drie hadden. Iets verkeerd gegeten. Zucht.

Ach, je moet er als ouder wat voor over hebben. En nog een voordeel; er komt nóg een feestdag aan! Kerst; een feest waar ik zelf altijd helemaal vrolijk van wordt. Nu de temperatuur nog zakken, van mij mag het sneeuwen (dan wel liefst in de kerstvakantie, en niet onderweg naar werk). Maar we kunnen weer gaan versieren; een boom (dan wel houten, echte lijkt mij met de grijpgrage handjes van de tweeling nog niet zo’n heel slim plan), nog wat mooie honeycombs ophangen en natuurlijk; weer een reden om wat nieuws voor de twins te kopen!

En dat kun je doen bij enlasnubes.  Deze super trendy webshop van Pamela zit boordevol trendy items. Van decoratie tot minimal style kidskleding; je vindt het daar. Pamela is een Spaanse schone en echt een ontzettende lieverd, die ik al een tijd volgde met haar prachtige en populaire feed (15k volgers!) op Instagram.  Haar zoontje Senna staat regelmatig met de foto’s, maar ook minimalistische en design interieur en goodies. Het volgen waard!

Enlasnubes

Ik ben helemaal ‘en las nubes’  (Spaans voor ‘in de wolken’) van haar webshop. Er is niets dat niet bij mij past. Neutrale tinten, hout en veel zwart-wit natuurlijk; helemaal onze stijl. Met merken als House of Jamie, CarlijnQ, Mockies, Minilearners, Pinchtoys, Little Indians, PaQhuis, Rags to Raches, The Birds and the Bees, Sproet & Sprout en nog tig andere musthave merken. Ik wilde een favorietenlijstje maken, maar het is meer een deel van het assortiment geworden,  gezien ‘favorieten’ bij deze shop gewoonweg niet lukt. Ik.. wil.. alles. Gelukkig heb ik zelf ook nog geen kerstcadeau uitgezocht… tijd om te shoppen 😉

Of je nu op zoek bent naar items voor een nieuwe kinderkamer, een feestje wil geven, je kids in het nieuw wilt steken of items zoekt voor aan de keukentafel; bij Enlasnubes vind je het! Superstylish en verantwoord; just the way we like it!

IMG_5244Wij gingen voor de te gave lightbox van A little lovely Company. (T)winning vind ik zelf een leuke tekst, omdat er “twins”  en “-winning” gecombineerd wordt, en ik vind gematchte outfits van de tweeling nou eenmaal ‘winning’, dus die past goed bij ons 😉 Het houten bord heb ik zelf gediy-d (is dat een woord?), en zal ik tijdens mijn blog over de dreumesenkamer op terugkomen. Gaaf is ie geworden, hè? O ja, en niet vergeten dat hij ook functioneel is: De lightbox vervangt hier de oude nachtlamp van de tweeling.
IMG_5258
Ook kregen we deze geweldige poster van Minilearners binnen. Deze geweldige a3 poster met Scandinavische Bear-print is echt een must voor je baby- of kinderkamer. Hier rockt ie de nieuwe witte wand van de dreumesenkamer, voorheen lichtgroen. Tja, je houdt van zwart-wit of niet hè 🙂
IMG_5259
Dit grid kussen van Inkibabinki in appelvorm had ik al een tijdje op de verlanglijst staan. Je hebt hem ook in een peer variant. Ik ben gek op kussens, volgens mij kan je daar nooit genoeg van hebben, toch? In de dreumesenkamer zullen dan ook volop kussens aanwezig zijn, waaronder deze gave.IMG_7628 Mijn kleine (Inkiba-)binki kan het kussen ook waarderen.  
IMG_7661
 
Kende jij al Enlasnubes?

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Vlijtig LiesjeSaar Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Saar
Gast

Dat kussen van die appel is echt super leuk!

Vlijtig Liesje
Gast

Mijn spreekt dit iets minder aan, maar ik houd dan ook meer van wat kleurjtes.