Thecolorblue + Giveaway

12338439_932585523457195_1141607590_n

Al een beetje in de kerstsferen? Het weer jammer genoeg niet niet, maar in huize hier zijn we al volop bezig met… ziek zijn. Het begon met een middenoor ontsteking bij Jesse, en nu ligt ieder gezinslid hier in  de lappenmand. Iets minder kerstig, hmm? Maar toch heb ik zoals ieder jaar enorm veel zin in de kerst, dus ook nu -ziek of niet ziek, moeders gaan door hè- ben ik druk bezig met het opzetten van de kerstboom. Een houten, weliswaar, net als vorig jaar, want met de twins zou een echte een te grote uitdaging zijn, zeg maar.

Maar goed, om goed in de kerstgedachten te komen, heb ik wel iets leuks voor jullie. In samenwerking met Thecolorblue mag ik namelijk heel veel weggeven, en niet alleen voor jou, maar ook voor een dierbare. Dat doet de kerstgedachten goed, toch?

Ik zal jullie eerst eens kennis laten maken met Thecolorblue. Deze geweldige website wordt gerund door Denise, en mom van twee stoere boys, en doet dit samen met haar zus Cindy, voor velen bekend van haar fashionblog “Come over to the dark side we have candy“. Al jaren ben ik een trouwe volger van Cindy, inmiddels ook moeder van een prachige zoon.  Mocht je weg zijn van minimalistisch en zwart; neem even een kijkje op haar blog. Trust me, it’s worth it!

IMG_77980

Thecolorblue is een webshop naar mijn hart. Minimalistisch; stoer en veel monochrome items. Je hebt voor de allerjongsten tot zelfs 6-jarigen de mooiste items, met alle bekende merken van nu. En in monochrome & minimalistische stijl, natuurlijk. Je vindt er onder andere de nieuwste (musthave!) collectie van Luckyno7, Huxbaby, Whistle & Flute, Dudes N Dolls, Hello Apparel, Nor Folk, Little Urban Apparel, Spittt en nog meer te gave merken. Het leuke aan Thecolorblue vind ik dat het assortiment nét even dat beetje extra’s heeft, waaronder een aantal internationale merken die je niet overal kunt vinden.

Thecolorblue

 

Naast kinderkleding heb je ook decoratie voor in de kinderkamer, in dezelfde stijl als ik de dreumesenkamer heb gemaakt; stoer, monochroom en een vleugje Scandinavische stijl.  En mocht je nog stylish met de kids aan tafel willen; ook voor te gekke bordjes en bekers van Buddy and Bear kan je er terecht.

 

Thecolorblue 2
En ik mag -in samenwerking met Thecolorblue- één iemand heel gelukkig maken voor de kerst: Ik mag namelijk heel veel leuks weggeven!
Je kunt het volgende winnen:
1. Twee x 20 euro shoptegoed bij The color blue. Een voor jou, een voor een dierbare.
2. Een gepersonaliseerd t-shirt, gemaakt door de toffe webshop Tofshirt (what’s in a name)
3. Een A3 Alphabet poster van Minilearners.
Dus niet alleen jezelf, maar ook een ander blij maken. Helemaal kerstig, toch? Wat moet je doen om kans te maken op deze geweldige prijs?
  1. Like Ohmymacushla en Thecolorblue op Facebook.
  2. Laat een reactie hieronder achter met wie jij het shoptegoed zou willen delen.
  3. Voor een extra winkans check mijn instagram
De winactie loopt tot zaterdag 19 december. Zondag 20 december wordt de winnaar bekend gemaakt, zodat er op tijd een bestelling geplaatst kan worden. Open NL & BE
Veel succes!

17
Leave a Reply

avatar
17 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
SannepatriciaEstherEve AllijnAyla Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Dhini
Gast

ik doe mee

Amber Koenders
Gast
Amber Koenders

Wat een fantastische give away!
En al vanaf dat Mees klein is enorm fan van the colour blue webshop!
Ik zou deze prijs graag delen met Samantha Starke (@samanthaa.noel op instagram) omdat ze zo’n top moeder is voor haar zoontje Noël !
Heel hard duimen en nogmaals te gekke actie ?

(Oh ook via ig mee gedaan maar daar staat mijn achternaam niet bij: @amber.en.mees is mijn ig naam :)!)

Astrid
Gast

Ha ja ik doe mee!! Samen met een vriendin die een week langer zwanger is dan ik. Kunnen we samen wat leuks bestellen! ? volgen doen we allang natuurlijk en nu maar hopen dat we winnen

Nelleke
Gast

Leuk! Ik doe mee, samen met m’n zusje die 2 zoontjes heeft. Kunnen we lekker samen shoppen! Leuke kerstactie!!

Nicole de vries
Gast
Nicole de vries

Ik zou het graag willen delen met mijn mus melissa. Gewoon, omdat zij het ook eens verdient. Kan ze wat leuks uitzoeken voor haar boys!
we duimen extra hard. Der zijn zoveel mooie spulletjes in de shop!

Marguerita
Gast

Oh wat een toffe shirts hebben ze in die webshop! Ik doe graag mee en ik wil delen met mijn schoonzus Marina die nooit aan prijsvragen meedoet, voor haar jongens staat er ook een overvloed aan stoere items in deze webwinkel zag ik

Janneke
Gast
Janneke

Zelfs ik zie leuke dingen in die webshop! Ik zou het tegoed delen met Danielle, al jaren met beste vriendinnetje!

marijke
Gast
marijke

Ik deel m nogmaals met mijn vriendin Sabine. Ze had met sinterklaas een k*t cadeau dus ik gun haar met kerst wel wat moois!

Kim
Gast

Supertof ? Ik doe graag mee ! Ben gek van een aantal merkjes en ook de items van buddy and bear ? Het shoptegoed zou ik delen met mijn zus zodat we wat kunnen kopen voor de neefjes lux en xavi!

Koolske
Gast
Koolske

Oh wat super leuk zeg !!!! Ik doe dolgraag mee voor mijn lieve schoonzus en mij 🙂 wij trotse mama’s shoppe graag voor onze beauty’s dus wagen graag een kansje !!!

Anita H.
Gast
Anita H.

Mijn beste vriendin, Rita, krijgt het andere shoptegoed, mocht ik winnen. Leuk.

Silvanna
Gast

Jaaaaa! Wil ik heel graag winnen!! Mijn shoptegoed zou ik delen met Manon die over drie weken uitgerekend is van een baby boy.

Ayla
Gast
Ayla

Oh wauw wat een leuke winactie! Ik zou graag winnen voor onze twins Suus&Eefje en ik zou het shoptegoed delen met een vriendin die zwanger is 🙂

Eve Allijn
Gast

Wat een superlieve kerstige actie 🙂 Als ik zou winnen zou ik het shoptegoed delen met mijn schoonzusje, die zwanger is van de derde. Zij kan het heel goed gebruiken! 🙂

Esther
Gast
Esther

Hoi Sonja, ik doe graag mee voor mij en m’n zus! Mijn zoontje is 10 maanden em mijn zus is de 1e week van februari uitgerekend! Wij vinden de kleding zoooo ontzettend leuk!! Wij gaan duimen ??

patricia
Gast
patricia

Ik waag heel graag een kansje mee, en ook voor mijn zusje en haar dochtertje. Spannend !

Sanne
Gast
Sanne

Wauw wat een super actie! Die zou ik zo graag winnen. Als ik win deel ik hem met mijn lieve vriendinnetje Michelle. Ze is ook mama van een prachtige zoon en ze is heel dierbaar voor me. Zou super zijn als ik haar kan verrassen hiermee.. #fingerscrosed