VanMariel

 

Instagram en ik; we hebben een haat-liefde verhouding. Je kunt me inmiddels aardig ‘Instagram-verslaafd’ noemen. Elke dag moet ik er minstens een aantal keer op kijken. Voor inspiratie, voor het posten van eigen foto’s van de twins en om te reageren op andere ‘bekenden’. Ook vind ik het leuk om op dat medium op zoek te gaan naar nieuwe webshops. Sommige volgen ik inmiddels al maanden. Het is mooi om te zien hoe startende ondernemers groeien naar grote bedrijven, soms wel met >10.000 volgers! VanMariel is een webshop die ik al vanaf de beginselen volg. Mariel startte met het verkopen van posters en kaarten, maar inmiddels inmiddels uitgebreid met een flink assortiment aan te leuke gifts, stationary, leuke woonaccessoires, maar ook voor (kinder-) verjaardagen kun je er terecht. VanMariel heeft altijd een up-to-date assortiment, dat zich richt op de huidige thema’s. Zo zie je nu veel winter- en kerstitems, en zal in het komend seizoen weer thema’s als Pasen en lente te zien zijn. De stijl is vooral gekenmerkt door grafische prints en mooie teksten; dat past helemaal in mijn straatje!DSC_5689

DSC_5666

Ik heb inmiddels al aardig wat posters en kaarten van VanMariel in mijn bezit. De kaarten en posten worden op dik karton gedrukt, waardoor de kaarten niet snel butsen of lelijk worden. De A6 wordt op dik, glanzend papier gedrukt. De formaten van de kaarten en posters variëren van A6 (waaronder de kerstkaarten, zeker de moeite waard om een kijkje te nemen), A5 en en de posters A4 en  A3. De grotere posters worden speciaal Digigold Classic Coated Gloss papier gedrukt. Dit oogt mooi professioneel, en is zowel leuk om in te lijsten, als om het met washitape aan de muur te bevestigen.

DSC_5685

Ook vind je bij VanMariel te gekke woonaccessoires, zoals de nu enorm hippe houten huisjes, die voorzien zijn van teksten en prints. Maar ook houten magneten, woonkettingen in diverse maten in kleuren, kralenhangers, klemborden en andere vormen van decoratie. En wil je een hip (monochroom-) kinderfeestje, of bij speciale gelegenheden, kun je kiezen voor een te gekke wordbanner -die in de twins’ kamer ook hangt met de tekst “Even superheroes have to go to bed”- of een tekstbord. Leuk om bijvoorbeeld foto’s op Instagram mee te maken.

DSC_5682

Voor de twins’ kamer heb ik ook veel items uit de VanMariel collectie staan. Mooie kaarten, zoals de paardenbloem die wordt ‘uitgeblazen’ met de tekst “close your eyes and make a wish”  vind ik zo tof! Die heeft een prominente plek in de kamer in mijn wandhanger. Ik heb Mister Rags ernaast gezet, zodat het lijkt alsof hij de paardenbloem uitblaast. Daarnaast vind ik de Uggh poster helemaal te gek; die past binnen het indianenthema van de dreumesenkamer, waar ik hier uitgebreid over schreef.

DSC_5667

 

IMG_7846 (2)

 

De kaarten van VanMariel heb ik als een kerstboom gestationeerd. Deze kaarten kun je goed gebruiken als decoratie met washitape, maar kan net zo goed als ansichtkaart worden verstuurd, bijvoorbeeld bij verjaardagen, geboortes of wanneer je iemand een hart onder de riem wilt steken.

IMG_7861 (2)

Mijn favoriet? Dat is overduidelijk de kalender. Deze kalender is in Minimalistische stijl, dus past helemaal in de kamer. Ondanks dat ie qua kleur niet opvalt, staan er mooie Quotes bovenaan, waardoor het toch eyecatcher wordt. Alle jarige vriendjes en vriendinnetjes van Jesse en Celine worden in ieder geval niet meer vergeten!

DSC_5678

Kende jij VanMariel al?

4
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
SonjaKimMariska Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Mariska
Gast

Ik kende vanMariel nog niet, weer wat ontdekt! En ik vind het ook heerlijk om lekker plaatjes te kijken op instagram 🙂

Kim
Gast

Jaaa ik bestel regelmatig hihi, xavi’s kamertje hangt vol met de gave posters! De kalender ziet er ook tof uit 🙂 die kende ik nog niet!