Sale shopping

Het einde van het jaar komt weer in zicht. Het einde van mijn salaris ook, zeker met alle komende cadeaus die gekocht worden. Gelukkig dat er nog salaris gestort wordt voordat we de feestdagen in gaan. Want de webshops zijn al druk begonnen met de sale! En daar word ik blij van, zoals je weet. Vooral als je items -die voor de volle pond behoorlijk vol zijn, zeg maar- voor 50% of meer kan kopen. Ik heb een aantal adresjes voor jullie waar de sale al volop is begonnen.

Ik heb van elke shop mijn favorieten gekozen en collages van gemaakt, ter inspiratie.

Toddlers & Tees sale wishlist
1.Toddlers & Tees Hier heb ik mezelf al niet meer in kunnen houden en wat te leuke Tiny Cottons (fan!) items besteld. Wel op de groei, zoals ik dat meestal doe, maar ik kon het niet laten wat items naar huis te klikken. Toddlers and Tees heeft al zeer goede sale voor het starsein van de vaste sale in januari, dus dat is fijn als je voor de kerst nog items wilt scoren. Merken als Popupshop, I dig denim, +1 in the family, CarlijnQ, Little 10 days, Quinn and Fox, NUNUNU, Monster Kids; genoeg prachtigs te vinden!
 So lovable sale wishlist
2. So Lovable. Mijn favoriete adresje om de te mooie vesten en jasjes die deze webshop verkoopt. Vooral de exemplaren van Babe & Tess, Tocoto Vintage en Little 10 days vind ik zo mooi. Nog mooier is de 50% korting die je op deze items nu kunt krijgen. Daarnaast vind je er de merken Imps & Elfs, +1 in the family, I dig Denim, Louise Louise, Tinycottons en Emile et Ida.

Pommedejus sale wishlist
3. Pommedejus De stenen winkel is al een snoepwinkel, maar de sale is nu ook online volop te vinden bij Pommedejus. Merken als Finger in the Nose, Ruby’s Tuesday, Sproet & Sprout, Bonton, Emile et Ida, I dig denim, Graylabel en Little Creative Factory, kortom; teveel moois. Voor 50% kun je hier heerlijk sale shoppen!
Heb jij al sale aankopen gedaan?

 

6
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
SonjaVlijtig LiesjeJodi - liefthuisKim Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Kim
Gast

Leuke collages ! Ik kende de 2e shop niet dus ben benieuwd 🙂 ! Mijn salaris was ook bijna op hihi, gelukkig bijna een nieuwe lading ;). Ik heb sale geshopt bij popupshop, zondag bij de Lucky no 7 sample sale en nog wat van mini Rodini! Ga er binnenkort een shoplog van maken!

Jodi - liefthuis
Gast

Daar gaan m’n salaris. Hou er van, goed dat je me hierop wijst anders was t weer aan m’n neus voorbij gegaan. ( al zal m’n lief het niet zo fijn vinden dat je me hierop wijst, boy wat een dure maan)

Vlijtig Liesje
Gast

Nog niet. Ik wacht meestal tot na Kerstmis. Dan wordt alles pas echt goed afgeprijsd.