Jayno Design

10258799_1070304059670982_1327622169642095832_o

Ik heb het al vaker gemeld, maar ik doe het gewoon nog een keer; wat is Instagram toch een geweldig medium. Ik heb zoveel inspirerende personen leren kennen. Michelle van Jayno Design bijvoorbeeld. Een artiest die digitale kunsten maakt. Ik had al meerdere malen werk gezien, en wow; het is zó mooi! Haar kracht ligt in het ontwerpen door middel foto manipulatie; ook wel Matte Painting genoemd. Vanuit één foto maakt zij een geheel nieuw design, die niet meer terug te herkennen is. Mijn twins hebben op bovenstaande foto niet eens in de tipi gezeten, maar op de foto lijkt het net alsof we een tripje hebben gemaakt naar Scandinavië. Jayno Design zorgt ervoor dat je mee gaat in de fantasie, en de beelden lijken zo echt; alsof we er echt geweest zijn. Een droom, een surreëel beeld, maar dan reëel neergezet. Ik vind het ongelooflijk knap, zeker gezien mijn Photoshop skills niet verder gaan dan een beetje lopen rommelen met contrast en licht.nl_NL_215714_full

Michelle heeft dan ook wel enorm veel talent, gezien zij door ervaring deze beelden inmiddels zo kan manipuleren. JAYNO- een samenvoeging van de namen van haar kinderen Jaylin en Novan- groeit op dit moment op social media enorm. En dat is begrijpelijk met Michelles drive. In zes jaar tijd heeft zij zichzelf de talloze mogelijkheden en tools van Photoshop eigengemaakt, waardoor ze zonder enige cursus of opleiding nu deze beelden kan maken. Talking about creativity! En ik denken dat ik creatieve skills had. Gelukkig kan ik dus de komende jaren nog mijn lol op; aan de Photoshop-studie 😉 Naast de fotomanipulatie (waar ze zich nu voornamelijk op richt) maakt Jayno Design ook geboortekaarten en uitnodigingen voor verjaardag of speciale gelegenheden.

nl_NL_216297_full

Voorbeeld van een geboortekaartje. Hadden ze die maar zestien maanden geleden al. Ik vind hem helemaal te gek!

De foto’s die Jayno Design manipuleert, hebben een surreële, sprookjesachtige sfeer. Naast dat de foto mijn achtergrond is op bijna elk beeldscherm (telefoon, tablet, laptop, pc, je kent dat wel; luxeprobleem overload), is het resultaat ook leuk te gebruiken voor kerstkaarten (zoals ik heb gedaan), verjaardagskaarten of voor speciale gelegenheden. Of je wilt gewoon een te gekke poster voor boven je bed, dat kan natuurlijk ook. Jayno Design kan namelijk ook op maat gemaakte Matte Painting leveren. Eén ding is zeker; met zo’n foto weet je zeker dat je iets unieks in huis hebt.

Neem zeker eens een kijkje op haar facebook of instagram voor veel meer werk van haar. Ik ben fan!

nl_NL_215710_fullnl_NL_215716_fullnl_NL_215720_fullnl_NL_215666_full

 

 

 

 

5
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Trouwen; de uitnodigingen - ohmymacushla.nlSonjaVlijtig LiesjeKim Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Kim
Gast

Wauw! Echt prachtig! Zag ze op Instagram wel eens voorbijkomen inderdaad. Smaakt naar meer hihi

Vlijtig Liesje
Gast

Wat een prachtige foto’s zijn dat. Ze ademen ook echt een heel speciale sfeer uit. Sprookjesachtig….

trackback

[…] van uitnodigingen, voor sprookjesachtig foto design kun je ook bij haar terecht. Ik schreef er hier een blog over. Michelle’s stijl past enorm goed bij me, dus vroeg ik haar de kaart naar […]