De zreefer winnaar is…

 

 

(Excuses voor de video; ik heb hem rechtstreeks in Instagram gemaakt, zodat ik met mijn niet-zo-kort-van-stof-praat binnen de 15 seconden blijf.. blijft ie hangen! Gelukkig hoor je mijn stem en het geklik wel..weet dat dit een eerlijke gang van zaken is, en ik de winnaar random gekozen heb via een random number picker.

De winnaar van de Zreefer giveaway is geworden… hanne dem  (via instagram). Van harte gefeliciteerd! Je kunt via een DM op instagram of Facebook contact met mij opnemen, zodat je je shoppingmoney-code kunt ontvangen.

Voor alle anderen: Zreefer heeft op dit moment flinke kortingen op de laatste sale items, waaronder de kleding die ik voor de tweeling heb uitgekozen.. wees er snel bij want op=op!

PhotoGrid_1451829441458

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Vlijtig Liesje Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Vlijtig Liesje
Gast

Gefeliciteerd Hanne!