De lente & dus nieuwe collecties komen eraan!

Het is buiten aan het vriezen. Geweldig hoor, want eindelijk gaan die ziektekiemen -die ons week in week uit te pakken hebben- dood. Dat hopen we dan tenminste. Want we hebben een abonnement op de lappenmand op dit moment. Niet vrijwillig. Het was me van te voren verteld hoor, dat de kans op ziek worden groter is zodra de kinderen naar het kinderdagverblijf gaan. Check. Moi inclus. Zucht.

Maar januari; waar we ‘last’ zouden moeten hebben van Blue Monday, en de radiozenders proberen juist die blues weg te halen. Ik herken het wel. Weinig energie, weinig licht buiten. Het verlangen naar lente. Naar warmte en licht. Van mij mag het liever vandaag dan morgen weer hoor! En het allerleukste, naast licht en warmte; nieuwe collecties! Het idee dat je met de leeftijd van de kids weer allemaal nieuws kan aanschaffen, en niet -zoals in mijn eigen garderobe- de oude meuk weer uit de kast hoeven te trekken. Ik kan niet wachten!

En nog mooier; ik heb weer een aantal te gekke samenwerkingen met nieuwe en reeds bekende merken staan, waar ik jullie graag kennis mee wil laten maken.

Voor nu nog een voorproefje van de nieuwe collecties, die langzaamaan aan het binnen druppelen zijn. Kijk en geniet mee van wat nieuwe fashionpicks

S/s collectie
Hebben jullie al zin in het voorjaar?

6
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
SonjaLori (Mama's Jungle)Jodi - liefthuisVlijtig Liesje Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Vlijtig Liesje
Gast

Ja, ik heb zeker zin in het voorjaar. Maar ik probeer het te onderdrukken!

Jodi - liefthuis
Gast

Jaaaa lente. Vanaf januari heb ik daar altijd zon zin in. Heerlijk.
Super leuke kleding ook, ik ga ook eens rondneuzen

Lori (Mama's Jungle)
Gast

Leuk! Ik zie C al in die kleertjes rondlopen 😀
Voorjaar… dat moment dat jij mij weer naar hartenlust mag adviseren over onze kleding 😉