Pinchtoys

Schermopname (4)

Met speelgoed ben ik echt niet de makkelijkste. Het liefst zou ik  (“If I had al the money in the world”) alles stijlvol en kleurloos (of zoveel mogelijk) in huis hebben. Prachtige plaatjes van woningen die compleet wit of zwart-wit zijn; ik vind het prachtig. Jammer genoeg is het in realiteit hier niet haalbaar, maar dat maakt het wellicht ook weer wat menselijker. En vooruit -zo erg is het nou ook weer niet. Behalve dat die autogarage van dat razend bekende merk, die ervan houdt om alle kleuren van de regenboog in haar product te verwerken. De tweeling is er weg van. En dan dus ik maar ook.

Maar gelukkig hebben ze ook mamma’s smaak. Ook de zwart-wit items vinden ze geweldig. Als ze er maar mee kunnen gooien. Ja; in die fase zitten we nu. Gelukkig kan dat met Wanda en Oscar (zo heten ze echt!) de vissen van Pinchtoys wel. Dit zijn namelijk knuffeltjes in de vorm van twee visjes. Hoe cute! En -yes!- zwart wit. Ik ben fan van het eerste uur, maar zo is ook de tweeling fan. Ik dacht altijd dat -wanneer ik twee items van een bepaald product zou hebben- de tweeling niet zou ruziën over wie welke krijgt. Nou dat had ik dus mis. Deze kleine gretige handjes willen liefst beiden.. allebei. En dat levert niet alleen gegooi op van de knuffels, maar ook wat handengeklets en boze blikken naar elkaar. Och, ze houden zoveel van de ander.

Pinchtoys is een merk waarvan ik alles wel in het bezit zou willen hebben. Het speelgoed is in minimalistische stijl, en one of a kind, omdat het handgemaakt wordt. Het leuke vind ik van dit merk dat je het -oké op instagram na dan- nog niet veel ziet. Het is nog redelijk uniek in Nederland, waarschijnlijk omdat de roots van deze design producten in Kroatië ligt. Het is voornamelijk houten speelgoed knuffels, maar je kunt er ook te gekke leren rugzakjes of een mooie mobiel vinden. De materialen die Maja van Pinchtoys gebruikt voor haar producten zijn allemaal zonder chemische of gevaarlijke stoffen, zodat je kindje er veilig mee kan spelen. Of in het geval van de tweeling; gooien of eten.

En een fijne plus voor de hippe mamma’s; naast dat de kinderen er fijn mee kunnen spelen, zijn de items van pinchtoys ook erg leuk om mee te decoreren 😉

Ik en de twins zijn fan! Kijk mee naar ons Pinch toys verhaal, of ook wel onze every day story; het hebben van een tweeling 🙂 Watch and ehh laugh!

IMG_9485 (2)

C: “Hoe krijg ik nou beiden visjes mee, zodat mijn broertje hem niet pakt?”

IMG_9489 (2)

C. “Zo dus.”

IMG_9541 (3)

C “Sharing is caring? Never heard of that..”

IMG_9548 (2)

J: “Victory” (altijd aangeduid met een tong eruit, evenals wanneer hij gefocust is)

IMG_9560 (2)

C: “Gelukkig heb ik er één veilig kunnen houden”.

IMG_9563 (2)

Sharing is caring part… there is none.

IMG_9588 (2)

Yep; dat is typisch mijn dochter 😉

IMG_9648 (2)

Victory part 2.

Pinchtoys is onder andere te koop bij Enlasnubes, Maysons.nl, Kidsdepartment.nl en Selectedbyjames,

Wat vind jij van Pinchtoys?

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SonjaJodi - liefthuis Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Jodi - liefthuis
Gast

Wat een leuk merk. Te grappig dat jij dacht het probleem van de tweeling op te lossen door er twee te kopen en dat ze ze dan allebei willen.
Ik zou ook het liefst alleen mooi speelgoed kopen, is helaas niet haalbaar. Ik zorg gewoon dat we een goede en mooie opbergbak hebben.