Thebirthposter

Als je -net als ik- groot instagramfan bent, dan kan hij je niet ontgaan zijn; The Birth Poster. Evelina Eklund Westman, de designer achter dit concept, heeft hem helemaal gemaakt. Ik zie ze steeds meer. En met trots mag ik zeggen dat ik inmiddels ook in het bezit ben van niet één, maar twee van deze prachtige posters.

The birth poster gaat -zoals de naam al doet vermoeden-  over een poster die gaat over de geboorte. Niet de letterlijke -gelukkig-, maar over je pasgeboren kindje. De afbeelding wordt exact op grootte gemaakt. Ik mijn geval dus 49 en 46 centimeter; de grootte van mijn newborn prematuurtjes, die met 35 weken ter wereld kwamen. Met hun nu zeventien maanden is de poster een dierbare herinnering. Elke keer als ik er naar kijk, denk ik; waren ze echt zó klein? Als je ze nu ziet, is dat eerste moment gewoon bijna niet meer voor te stellen. Dat maakt The Birth Poster zo bijzonder; je ziet weer even letterlijk je kindje terug van net na de geboorte. Elke poster is dus uniek!

Alle gegevens over de geboorte staan vermeld; de volledige namen, de geboortegewichten, de lengtes en het tijdstip waarop ze werden geboren. Je kunt ook kiezen naar welke kant je het lichaampje wil laten wijzen. Ik vond het leuk om ze met de lichaampjes naar elkaar toe te laten wijzen, en zo hangen ze hier inmiddels ook aan de muur.

Je kunt de layout van de afbeelding ook naar eigen wens maken. Evelina heeft een aantal opties, waaronder de dikke schetsstreep -die ik heb gekozen voor de posters- maar ook een strakke lijn. Ook kies je of je een grijze of beige achtergrond wilt. Verbazingwekkend koos ik voor grijs 😉

Ik ben nog steeds ontzettend blij met de posters; ze zijn een echte eye-catcher in de dreumesenkamer.

IMG_9986

Babyposters van The Birth Poster. Beer en ABC Poster van Minileaners via Thecolorblue en Enlasnubes, het deken is van Nununu, het speelkleed van H&M en de stoel van Kwantum

20160127_103006-1

Jesse aait de posters. Wat een verschil met toen, hè! Jesse draagt een broekje van Tinycottons en een romper van Newbornmusthaves.

20160127_102734-1

1 dag versus 17 maanden en 1 dag 🙂

20160127_095354-1-1

20160127_095324-1 (2)

20160127_095244 (2)

Wat vind jij van Thebirthposter?

Deze blog bevat een gesponsord artikel

6
Leave a Reply

avatar
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
SonjaJeskeMijn 5 favoriete bloggers van de maand #1 - Blogbymar.comFrederiqueJodi - liefthuis Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Jodi - liefthuis
Gast

Deze vind ik echt prachtig en wat een bizar goed idee van degene die dit bedacht en gemaakt heeft. Ik had ze inderdaad al op ig gezien.

Frederique
Gast

Ik vind het echt een geweldig idee. Mijn kinderen zijn inmiddels 8, 12 en 14 en ik kan me soms erg moeilijk voorstellen dat ze ooit in mijn buik pasten. Zo’n poster aan de muur maakt het wat tastbaarder, zo van: Oh ja, zo klein waren ze dus.

trackback

[…] Je wordt heel hebberig van al die mooie zwart-witte spulletjes! Neem nou het artikel over The Birth Poster! Ik wou dat ik er eentje had! Regelmatig organiseert Sonja in samenwerking met een webwinkel leuke […]

Jeske
Gast

Wat zijn ze prachtig! Echt een bijzonder stuk in huis. De tweeling was nog best lang trouwens.. Mijn oudste kwam met 37,2 en was 44 cm. Nu zit ze boven aan de curve…