CarlijnQ via De Gele Flamingo

Woehoe! We moesten er even op wachten, en door de vele aankondigingen vooraf, keek ik enorm uit naar de nieuwe collectie van CarlijnQ. Deze jonge onderneemster heeft het helemaal gemaakt. Ik volg Carlijn al vanaf de beginperiode op Instagram, en heb haar zien uitgroeien tot meer dan 22000 volgers. Keer op keer weet ze te verrassen met nieuwe designs, en elke collectie hebben wij wel weer wat items van haar in de kast hangen.

De nieuwste collectie is vandaag online gegaan; Paperworld genaamd.  En de collectie doet zijn naam eer aan; op veel items zijn origami prints te zien van papieren vliegtuigjes, maar ook van origami vogeltjes. Daarnaast vind je er ook brushed zwart wit items, zoals Celines onesie. Het Mountain shirt wat Jesse draagt is nog van de afgelopen wintercollectie, het broekje is wel van nieuwe zomercollectie.

Naast kledingitems, heeft CarlijnQ zich ook uitgebreid door een uitgebreide Home Collection te ontwerpen. Beddengoed, muurstickers, paperbags, posters en swaddles; helemaal in onze stijl, dus veel monochroom. Love it!

Ik vind deze collectie weer allesovertreffend en ontzettend tof! De collectie is onder andere hier te koop bij De Gele Flamingo, die ook nog wat items uit de wintercollectie heeft. Wees er snel bij, want deze items zijn enorm populair! O, en als je dan toch op de site van de Gele Flamingo zit; voor alle monochroom -maar ook kleurenliefhebbers!- heeft deze te gekke webshop genoeg voor je in petto; Elodie Details, A Little Lovely Company, Eef Lillemor, Little Indians, Sproet & Sproet, Wee Gallery en nog veel meer mooie merkjes. Shop se!

IMG_0146 (2)

IMG_0155 (2)

IMG_0238 (2)

IMG_0223 (2)

IMG_0320 (2)

IMG_0297 (2)

IMG_0330 (2)

Was jij al bekend met CarlijnQ? Wat vind jij van de nieuwe collectie?

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SonjaLiselotte Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Liselotte
Gast

Is was er nog niet mee bekend, maar vind het hele leuke kleertjes! En was je zegt, echt jullie stijl! Vooral dat laatste pakje vind ik heel leuk, zie ik mijn twinnies ook wel ik rondlopen in de lente!