Out of order..

Sorry sorry sorry. Ik zie dat ik alweer ruim een week niets heb gepost. Dat had een reden hoor, en nee; ik heb geen writersblock. We zaten allemaal in de lappenmand. Begonnen we in december al met de eerste griep maal drie, een acute bronchitis en een luchtinfectie, nu zette de virussen zich weer door, wat opnieuw leidde tot meerdere fikse luchtweginfecties, en ja; weer die griep. Ik was ‘gewaarschuwd’ toen de twins gingen starten bij het kinderdagverblijf, maar man, wat hebben wij veel lichaamssappen voorbij zien komen die je liever gewoon in het lichaam wilt houden. Ja, laat ik dat maar even netjes verwoorden, want ‘the real deal’ is echt heel smerig. Kids die ziek zijn is geen pretje, maar zodra die temperatuur boven de veertig graden komt -en blijft- dan krijg ik de kriebels. Ja, met mijn abonnement bij de huisartsenpost (in weekenden vinden de twins de beste timing om echt goed ziek te worden) vinden ze me wellicht een overbezorgde moeder. Tot deze week zelfs de dokter mij doorstuurde, omdat hij wilde dat de kinderpoli Celine ging onderzoeken. Jemig, dan schrik je pas echt.

Ik ben nog nooit zo bezorgd geweest over mijn meisje als afgelopen week. Een week lang die ruime +40 graden, het afvallen omdat ze niets binnenhield (en ik deed fijn met haar mee, maar ik kan het beter hebben ;-)), het hangen tegen mij aan in plaats van haar altijd in actie te zien. Bah, echt niet leuk! Nee hoor, laat die lente maar weer komen, en al die nare virussen weer verdwijnen. Wij hebben voor nu even genoeg op ons bordje gehad, alhoewel in Celine haar geval er zeker weer wat meer op haar bordje mag komen. Letterlijk, dan 😉

De onzekerheden van een moeder. Die hadden we wel even mogen noemen, toen ik net hoorde dat ik zwanger was. Ik had geen idee dat iets als een ziek kindje zoveel onzekerheid met zich mee zou kunnen brengen. Maar gelukkig; de kleine dame begint alweer wat actiever te worden. Ik zie weer een blosje op haar wangetje verschijnen, en het spugen is min of meer gestopt. Zouden we dan toch van dat nare virussenabonnement af komen? Ik heb me nergens voor ingeschreven, hoor! Ja, het kinderdagverblijf, maar daar wil ik niet volledig de schuld aan wijten, gezien half Nederland ook met ons mee doet.

Hoe dan ook, even een update vanuit huize hier. We’re still alive. And gonna be kicking, want er staan de komende weken wat gave samenwerkingen op het programma. O, en even een mooie foto van mijn kleine meid, gewoon omdat ik die graag met jullie deel. Nog een fijne zondag!

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SonjaVlijtig Liesje Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Vlijtig Liesje
Gast

Akelig is dat hè, als je kind ziek is… Ik herken je zorgen. Fijn dat het nu weer beter gaat.