Kids with Flair

Kids with flair. Toepasselijke naam voor een geweldige webshop! Deze gave webshop verkoopt ontzettend veel moois voor -tja- kids met flair! De ontzettend smaakvolle Vlaamse webshop verkoopt diverse items, van decoratie voor de kinderkamer, alles voor onderweg, naar school, op stap, maar ook hip speelgoed en voor aan de keukentafel. En – niet onbelangrijk voor de kleurenliefhebbers – er is ook -naast de monochroomlovers- heel veel kleur te vinden! Grote merken als Ferm Living, Elodie Details, Play & Go, Kiddimoto, Kid’s concept, maar ook minder bekende of kleinere merken als Sugarbooger, Bibib & Co, RJB Stone en  zijn het waard om de shop een bezoek te brengen. Ook leuk? Je vindt er items voor diverse stijlen! Niet alleen dus voor monochroomlovers of kleurenliefhebbers; ook vintage fans kunnen hun hart ophalen aan al het moois dat Kids with Flair te bieden heeft.

IMG_0415

collage

Ik heb natuurlijk minder met die stijl, maar ook voor de degene die houden van strak en minimalistisch is er genoeg te vinden. Neem nou dit setje van Ferm Living. Prachtig porseleinen bordjes en bekers, met een lieve dierenopdruk. In minimalistische stijl, doch heel lieflijk. De pastelkleur roze en grijs maken het plaatje helemaal compleet.

Ik vind het nu nog wat spannend om de tweeling er daadwerkelijk uit te laten eten, want we zitten in de ik-ben-klaar-dus-kan-het-naar-de-grond-fase. Of de alles-moet-sowieso-op-de-grond-fases, het is maar hoe je het bekijkt. Grr. Gelukkig doet het setje het ook supergoed ter decoratie. Ik ben op dit moment bezig met een nieuw hoekje in de woonkamer in te richten voor de twins, en de items van Ferm Living passen hier helemaal bij. Ik ben ze in het Tomado rek dat ik een paar jaar geleden bij de Hema kocht neergezet, en ik vind het resultaat super! Kijk je mee?

IMG_0446

IMG_0443

IMG_0438

IMG_0437

IMG_0423

IMG_0678

IMG_0684

Ik vind het een super leuk setje, zowel om te gebruiken aan tafel, als ter decoratie.

Kende jij Kids with flair al? En wat vind je van het Ferm Living setje?

7
Leave a Reply

avatar
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Back to School via Kids With Flair – twINSTYLEblogSonjaLindaTessaVlijtig Liesje Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Vlijtig Liesje
Gast

Ik vind die Zebra kop leuk!

Tessa
Gast

Oh, dat is zeker een mooi setje! Liefde! Jammer dat het van porselein is inderdaad, dat is hier ook voorlopig nog geen optie, haha.

Linda
Gast

Wat leuk!
Doet mij een beetje denken aan die figuurtjes van zo’n kinderserie vroeger. Daar werd ook met schimmen gewerkt.

trackback

[…] Fresk rugzakken vond ik bij Kids With Flair, een webshop die ik jaren terug al vond (en er hier over blogde) in de zoektocht naar mooie, toen nog monochome- accessoires te vinden voor de […]