Little Hedonist

Salopettes. Op Instagram zag ik ze al regelmatig voorbij komen, en ik wist zeker; die moeten de twins zeker ook in hun garderobe hebben! Toen ontdekte ik de te gekke versie van Little Hedonist. Dit Nederlandse label heb ik afgelopen jaar leren kennen, en ik was meteen verliefd. Het merk zelf oogt heel internationaal, ik kon daarom ook niet geloven dat het van Nederlandse bodem kwam. “Fit to make life an adventure”, is het slogan. En ik snap waarom dat is. De twins kunnen wonen in de zachte duurzame materialen en comfortabele snit die de kleding heeft. Een mooie mix tussen comfort en mode, een goede toevoeging aan de garderobe dus!

Waar je meestal moet kiezen tussen ‘mooi versus comfortabel’, heeft Little Hedonist best of both worlds. Hooray to that! De collectie is minimalistisch en met weinig poespas; ideaal om zich makkelijk te combineren. Ook de andere items zijn in neutrale kleuren zoals taupe, perzik en steenkleurig. Stoer of girly; gekleed of juist sportief; deze salopettes kun je naar hartenlust combineren. En een top item voor twinning; en laat dat nou net mijn specialiteit zijn šŸ˜‰

IMG_0735

De materialen zijn van biologisch en organish (wol)katoen, en daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van tencel en bamboe. Super zachte materialen van hoge kwaliteit dus! Wat ik ideaal Ā van de salopettes vind, is dat de twins veel bewegingsruimte erin hebben. Ze kunnen op avontuu; de wereld ontdekken zonder zich belemmert te voelen! Vrijheid is het woord dat het beste past bij de fitting van de kleding. Echt, ze zouden wat mij betreft er een volwassen versie van mogen maken; ik wil ook!

Voor de twins heb ik de items gecombineerd met witte sweaters; Celine’s sweater is van CarlijnQ, Jesse’s van Sproet & Sprout. Lekker comfi outfits die perfect passen bij een relax-dagje!

IMG_1045

 

IMG_1219

 

IMG_1157

 

IMG_1088

 

IMG_1244

 

IMG_1226

 

IMG_1353

 

IMG_1391

Kenden jullie Little Hedonist al?

Note. De Casa Cabana home waar de shoot in is gedaan, is van Studio Roof. Binnenkort meer hierover.

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SonjaVlijtig Liesje Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Vlijtig Liesje
Gast

Hebben ze drukknoopjes in het kruis? Anders lijken ze me vrij veel werk. Maar ze zien er zeker superleuk uit.

Sonja
Gast

Nee, jammer genoeg niet. Maar het broekje is zo uit te trekken doordat het oversized is en de bretels meerekt, dus ik vind het -ondanks dat ik moet duo-verschonen- zeker niet veel werk. Daar was ik wel bang voor ;-)!