Attipas babyschoentjes

Kinderen en loopschoentjes; voor mij en mijn vriend hét discussiepunt. Want betekent een beter schoentje nu ook dat kinderen er beter door gaan lopen, of is het allemaal geldklopperij? Wij denken ergens er tussenin, en hebben inmiddels de ervaring dat we tevreden zijn met een paar goede leren -*kuch*veeltedure-schoentjes, die we kunnen afwisselen met goedkopere alternatieven van Zara, of gewoon een ‘voor de mooi’, zoals moccasins en Celines te gekke Donsjes. ‘Voor de mooi’ vind ik de Attipas schoentjes nou niet bepaald, maar ze hebben wel een enorm hoog cuteness-gehalte, en printjes waar ik heel erg blij van word. Wat ik eigenlijk nog belangrijker vind, is de pasvorm. Waar Celine op elk schoentje wel vooruit hobbelt, merken we bij Jesse dat hij het toch gauw nog spannend vindt, en het liefst na een aantal passen weer kruipend door het leven wil gaan. Geen punt hoor, we zitten niet te hameren op dat hij moet gaan lopen (voor zijn achttiende zal die vast niet meer kruipen, tenzij een late avond.. nou ja; je snapt me wel ;-)). Maar dat er verschil zit in een ‘gewoon’ sokje met ondersteunende zooltjes, en deze van Attipas; dat moge duidelijk zijn. Jesse loopt met deze schoentjes gewoon recht! Geen gesleep, of naast zijn schoenen, maar er netjes op, en daardoor slingert hij niet meer als een Jack Sparrow door de kamer, maar wordt het een -iets- elegantere Orlando Bloom. Jesse Bloom, dan. Nee, dat klinkt niet, maar Jesse B dan gewoon :-).  Het doet me denken aan Uggs. Yup; ook daar zijn de meningen over de appearence zeer uiteenlopend in; ik heb bijvoorbeeld drie paar, en val dus duidelijk in de ‘I love it’-categorie. Bij Uggs vind ik dat je ook gewoon voor de real deal moet gaan, als je tenminste ook recht op je schoenen wilt blijven lopen 😉 maar again; daar verschillen de meningen. Ik ben in ieder geval om voor de Attipas schoentjes, want deze sluiten bij de tweeling als slofjes, maar lopen als schoentjes; een perfecte combinatie voor in huis, of naar het kinderdagverblijf! De goedkopere alternatieven houden we zeker voor erbij, maar deze zullen zeker op het kinderdagverblijf niet ontbreken, gezien de tweeling daar regelmatig binnen loopt.

De schoentjes van Attipas zijn gemaakt van natuurlijke materialen, en ondersteunen de groeiende voetjes van je kindje. Het stimuleert het natuurlijk lopen, door de speciale, flexibele zool. Deze is gemaakt omdat kinderen met het leren lopen altijd starten met het lopen op hun hielen, waardoor ze alle ruimte bij de teentjes hebben om deze vrij te bewegen. Heel fijn detail is dat het door het sokje best nauw aansluit, en de tweeling -hoe graag ze andere sokken willen uitrekken; ze deze aanlaten. Geen koude voetjes meer in onze vriezer (onze vloer heeft geen vloerverwarming, en een goedkope ondervloer, waar ik tot op de dag van vandaag spijt van heb). Ook handig; het is hier wel eens -lees gewoonlijk- een smeerboel, maar na een maaltijd (lees: foodfight) of creatief spel, kunnen de schoentjes gewoon de wasmachine in. Geef de uitvinder wat mij betreft een flinke schouderklop; IK KAN NIET ZONDER DAT APPARAAT!

O ja, niet geheel onbelangrijk; de schoentjes zijn echt voor beginnende lopertjes, en komen in de maatjes 19 t/m 22.5.

IMG_9143

Genoeg hippe prints te vinden; wij gingen voor stoere zwart wit print met gele details voor Jesse, en beige en bruinkleurige luipaardprint voor Celine

IMG_9132

 

IMG_9126

 

IMG_9162

 

IMG_9180

Hoera; zelfs de kleine man loopt recht op de Attipas schoentjes!

Zijn jullie bekend met Attipas? En al eens een sokje met versteviging geprobeerd?

Deze blog bevat een gesponsord artikel .

Nb. Het Paard van Troje die ik heb gebruikt in de foto’s is van Studioroof.

 

 

3
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
DinaSonjaTessa Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Tessa
Gast

Mag ik zeggen dat ik ze heel lelijk vind? :p Het klinkt echter wel heel goed voor de eerste stapjes inderdaad. Ik kende het merk, maar überhaupt dit soort verstevigde sokjes helemaal niet. Mijn dreumes loopt, nouja kruipt, nog op zijn Aapies.

Dina
Gast

Hihi ja, ik moet Tessa toch een beetje gelijk geven. Ze zien er wat maf uit. Aan de andere kant geloof ik zo dat ze hartstikke fijn zitten voor de kindjes! De printjes zijn trouwens wel echt super leuk!