Minimel

Het merk Minimel leerde ik kennen via Instagram, waar ik het pandakussen regelmatig voorbij zag komen. Toen ik hem zag op de website van Kinderwonderland, moest ik hem gewoon hebben –hier schreef ik daar meer over-. Minimel is een Frans merk, waar je geweldige items kunt shoppen voor in de kinderkamer. Ze hebben een kenmerkende stijl, en alles is volledig met de hand gemaakt.

IMG_0074 (2)

Bij Minimel vind je een selectief assortiment. Ze hebben er kussens, waaronder deze leuke dierenprintkussens, maar ook posters in a3 en a4 formaat, ansichtkaarten, affiches, canvas tassen met prints en dierenkoppen; zogenoemde ‘trophées’. Alles is gemaakt door Mélanie, die pas in 2014 is gestart met dit te gekke merkje. Zij maakt tot op de daf van vandaag alle items nog zelf met de hand; dat geeft ieder items net een beetje extra’s. Mélanie haalt inspiratie uit de natuur, uit wilde dieren en indianen.

Ik vond de poster met de kleine indiaan zo mooi, die moest in de dreumesenkamer komen! De poster is op a3 formaat, en heeft een zachtroze kleur.  Ik wilde hem matchen met mijn dromenvanger van Bisoudelou, natuurlijk in het indianenthema, zoals wij de dreumesenkamer hebben ingericht.  Ik vind de combinatie echt perfect; geheel in de zelfde stijl. Matchend, just the way I like it 😉 Als je op zoek bent naar items voor in de kinderkamer, of een leuk, uniek kraamcadeau; neem dan zeker eens een kijkje bij Minimel!

IMG_0071 (2)

 

IMG_0038 (2)

 

IMG_0063 (2)

 

IMG_0069 (2)

 

IMG_0077

De items van Minimel zijn op de site zelf verkrijgbaar, maar ook via Kinderwonderland, Mevrouw Aardbei, Cozykidz en Petite Louise 

 

Kende jullie Minimel al?

4
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
SonjaMarjoleinVlijtig Liesje Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Vlijtig Liesje
Gast

Ik vind het indianenthema erg leuk!

Marjolein
Gast

Leuk dat je me altijd weer op nieuwe merken weet te brengen!