Juuj

Jee! Of Juuj, in dit geval 😉 een te gek Slowaaks kinderkledingmerk, dat ik -zoals de laatste tijd vaker het geval is- ik heb ontdekt op Instagram. Juuj is nog een jong merkje, en is in 2014 ontstaan. Het is superstrak, met veel stoere prints en minimale symbolen, zoals tekens als het minteken, het is-teken en kruizen en plussen. Het mooie aan Juuj vind ik dat je direct ziet dat je kwaliteit in handen hebt. Inmiddels kan ik stellen dat duurdere kleertjes niet altijd betekent dat je betere kwaliteit in handen hebt. Nu heb je met Juuj een win-win situatie; de items zijn niet erg duur, en van enorm goede kwaliteit. De stof is stevig, en voelt enorm zacht aan. De jongens items zijn voor komend seizoen vooral in stoere aardetinten als navy en taupe, terwijl de meisjes voor stoer en zoet gaan in rood of  peachkleurig. Maar… dat kan natuurlijk net zo goed andersom 😉 Het is dat de tweeling niet dezelfde maat heeft..

De collectie is niet enorm groot, maar bevat een aantal te gekke basics, die makkelijk te combineren zijn. Ook heeft Juuj bijpassende accessoires, zoals colsjaals en beanies. Nu zitten mijn kids in de ikdraagnietsopmijnhoofd-fase, maar ik hoop dat ze dat gauw weer gaan doen; ze zijn echt te gek en passen perfect bij het geheel!

IMG_9911 (2)

IMG_9888 (2)

 

IMG_9967 (2)

 

IMG_9979 (2)

 

IMG_9943 (2)

Gave basics, vind je niet?

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SonjaVlijtig Liesje Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Vlijtig Liesje
Gast

Leuke kleding. Het vermijdt het kinderlijke.