Lullaby Road

 

Girly? Na de bruiloft (soon the whole story ;-)) draai ik mijn handen er niet meer voor om! Girly it is! Ik heb het omarmd, hoewel ik stoer en boyish echt niet kwijt ben hoor. Ik vind het te gek om Celine te kunnen mixen, en vind dat ze het allebei hartstikke goed kan hebben. Het leuke aan knits vind ik dat je ze zowel stoer als girly kan afstylen. Met monochroom items en stoere materialen kun je iets heel boyish en tough maken, terwijl je met een mooie haarband en een jurkje het veel meisjesachtiger kan maken. En laat dat nu precies hetgeen zijn waar Celine nu helemaal weg van is!

Het merkje dat perfect in haar nieuwe garderobe thuis moest horen, is dat van Lullaby Road. Dit gave merkje leerde ik kennen via Pomme de Jus, waar ik de vossenprintmaillot aanschafte die Celine inmiddels ook in een grotere maat heeft; hij is zo ontzettend gaaf.

Dit prachtige merkje van Nederlandse bodem, heeft alles voor girly girls, maar ook voor stoere boys die houden van een klassieke look, maar wel met een eigenwijze twist. Neem nu de herenpetjes,de pilotenbril  of de gebreide items; Lullaby Road is niet alleen mooi van buiten, maar ook van binnen. De webshop staat achter duurzame productie, dus als je een item van ze hebt, weet je zeker dat je niet alleen kwaliteit in handen hebt(de natuurvriendelijke en hoog kwalitatieve stoffen als merinowol, alpacawol en pima katoen),ook is het op duurzame wijze tot stand gebracht, zonder dat er schadelijke stoffen aan te pas komen. Love it!

De producten worden met de hand voor gebreid door een groep vrouwen in Nepal. Deze vrouwen ontvangen hier een eerlijk loon voor dat een stuk hoger ligt dan het minimumloon in Nepal. Niet alleen de lonen, maar ook de werkomstandigheden voor deze vrouwen wordt streng gecontroleerd door de leverancier, evenals de milieuwetten.Naast Nepal zijn er Friese, zeer ervaren dames die ook voor Lullaby Road breien.

 

De items worden gemaakt voor newborns tot kinderen van ongeveer vier jaar. Je kunt dus nog een lange tijd plezier hebben van dit te gekke eco-merk!

 

IMG_0626

 

IMG_0711

 

IMG_0716

 

IMG_0665

 

IMG_0689

 

IMG_0697

 

IMG_0722

Kende jij Lullaby Road al? Hoe vind je Celine in haar roze stijltje?

Het vest, de haarband en de legging zijn van Lullaby Road. Het jurkje is van Picnik Barcelona.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op