Trouwen; de uitnodigingen

Deze week was het dan echt zover; we gingen trouwen! Hij is nu mijn man, en niet meer mijn vriend. Dat zeg ik nu -bijna een week later- nog steeds met correctie. Evenals het hebben van een andere achternaam, waar ik aan moet wennen. En wat heel fijn is, nu ik dezelfde achternaam heb als MANlief en de twins.

Het huwelijk zelf krijgt een eigen blog, want ik moet de gemaakte foto’s nog ontvangen, dus deze blog zal vooral gaan over de uitnodiging, en de uitdaging om een leuke te maken.

Ik wist in januari al precies hoe ik het wilde (dat heb ik wel vaker); clean, zwart/wit (verbazingwekkend) en met één foto en een mooie tekst erop. De kaart wilde ik laten ontwerpen door Michelle van Jayno Design, waar ik al eerder eens werk door heb laten doen; she’s the best! (Niet alleen voor het ontwerpen van uitnodigingen, voor sprookjesachtig foto design kun je ook bij haar terecht. Ik schreef er hier een blog over. Michelle’s stijl past enorm goed bij me, dus vroeg ik haar de kaart naar aanleiding van bestaand ontwerp aan te passen naar een eigen design. En dat is gelukt; ik ben super blij met het eindresultaat.

op blog2

Nadeeltje. Mijn favoriete bezorgservice (noem geen namen, maar je zal er vast ook wel eens mee te maken hebben gehad) heeft moeite met het vinden van mijn adres de afgelopen tijd. Pakketjes kunnen ze prima bezorgen (pfieuw, met de bezorghoeveelheden hier kon dat ook niet missen), maar de brievenbuspost laat te wensen over (en dat houd ik me nog heel netjes). Post kwijt, of -in dit geval- na drie maal scheepsrecht eindelijk aangekomen, maar wel te laat voor de bruiloft. Balen! Maar ach, met direct een bedankkaart op de bus gedaan en van velen positieve reacties gekregen over het kaartje. Zij blij, ik -uiteindelijk- ook.

De foto moest ook zoals ik dat in mijn hoofd had. Witte achtergronden en dezelfde shirtjes; dat leek mij zo leuk! Brenda van Kidswithswag  wist daar wel raad mee. Brenda heeft een te gekke shop met duidelijke ‘swag’; stoere items voor zowel boys als girls, maar naast stoere items ook leuke boho designs. Like! Ze heeft voor ons ontzettend gave shirts ontworpen (natuurlijk op de foto’s net niet goed zichtbaar, omdat de twins tijdens de fotoshoot net zo weinig geslapen hadden als hun ouders- nauwelijks dus- en er opperbest bij zaten). Tijdens het ontwerpen hebben we een hoop ideeën over en weer gestuurd, en ze maakte uiteindelijk exact wat ik in mijn hoofd had. En daar word ik blij van! Pluspunt; ook Peter vond ze te gek! Alle shirtjes hebben een klein logo met een dubbele ring en twee hartjes erboven, wat niet alleen ons trouwen, maar ook de twins erbij symboliseert. Wij die nu officieel een gezin gaan vormen, nu pappa en mamma trouwen. Waren we ervoor ook al natuurlijk, maar het gaat om het idee 😉

Foto's shirts

De fotoshoot heb ik laten doen door Priscilla van Clicksbypriscilla. kende haar al langer via Instagram, en wilde de twins al langer door haar laten fotograferen. Ze heeft een mooie, natuurlijke manier van fotograferen, en is sterk in portretfotografie. Niet alleen dat; ze heeft ook engelengeduld én kreeg het voor elkaar om mijn niet op hun paasbeste moment toch nog prachtig te fotograferen. En -seriously, de twins waren echt niet te doen- het voor elkaar krijgen om toch nog prachtige foto’s te maken, rustig te blijven en te ervoor te zorgen dat ik uit een enorm scala van geslaagde foto’s kan kiezen; dan ben je een topfotograaf! Mijn geduld was allang op geweest. De eindfoto paste qua stijl helemaal bij het ontwerp van de uitnodiging en de shirts, dus ik was enorm content met het eindresultaat. Omdat de rest van de foto’s ook zo gaaf waren, laat ik deze ook gewoon nog even zien :-).

20160417 Uitnodiging bruiloft collage

Hoe vind je de uitnodiging geworden? En heb je zelf al eens een uitnodiging laten ontwerpen?

8
Leave a Reply

avatar
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
SonjaSonjaInekeLori (Mama's Jungle)Julia Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Ester
Gast

Wauw, AF !
De tshirts, uitnodigingen, foto’s, … allemaal tot in de puntjes :D.
Wat balen dat de levering niet optimaal verliep.

Ik ben benieuwd naar het blogje over je trouwdag !!

Sonja
Gast

Hihi dank je wel, ik houd ervan om het in de puntjes te regelen. Beetje jammer dat dat met de levering niet lukte 🙁
Blogje over de trouwdag is nog in de maak, ik wil nog eerst de foto’s ontvangen. Kan niet wachten!

Julia
Gast

Oooh hoe balen is dat als de kaartjes niet op tijd zijn! Maar ze zijn inderdaad te gek geworden. Love it! En hoera voor zo’n goede fotografe want de foto’s zien er inderdaad super uit.

Lori (Mama's Jungle)
Gast

Ahh wauw hij is echt leuk!! Precies jij 🙂

Ineke
Gast

Oh geweldig helemaal mijn ding!