Noé & Zoë

Noé & Zoë is een label waar je bij elke nieuwe collectie denkt; ik wil alles hebben! Dit label heeft de perfecte mix van monochrome items met kleur gecombineerd; iets waar ik op dit moment groot fan van ben. Zoals jullie weten zit mijn monochroomliefde heel diep, maar ik ‘durf” toch de laatste tijd wat meer kleur te bekennen 😉 Zeker met een dochter wiens bijzondere fascinatie voor roze (nature I guess, want nurture zal het niet geweest zijn haha), en hé, dan zou ik wel een enorme loedermoeder zijn om daar niet een beetje aan toe te geven, toch? Ik vind overigens ook een groot verschil tussen zuurstok-prinsessenjurk-ruche/ horrorroze ook wel wat anders dan stoer en tegelijkertijd girly-roze. Vermoedelijk komt de zuurstok-prinsessenjurk-ruche-roze fase namelijk ook vast wel, dus ik ben blij dat ik nu nog kan bepalen wat de twins dragen 🙂

Bij Noé & Zoë hoef ik niet bang te zijn; daar hebben ze roze perfect gecombineerd. En -halleluja- er is zoveel meer dan alleen de roze items. Natuurlijk ook veel ruimte voor monochroom, waar ik zo ongeveer alle items van wil hebben. Wij ontvingen deze geweldige items in zwart wit; een bermuda broekje voor Jesse – oké; die fungeert nu nog als hoogwater broek!- een sterrenprint shirt en kroon en voor Celine een te lief broekpakje met ruches -jawel!- gecombineerd met kniesokken en een geprint rompertje met bijbehorend hoedje wat mevrouw ab-so-luut weigert te dragen. Ja; Celine weet heel goed wat ze (niet!) wil..

De items zijn van hoge kwaliteit; het katoen voelt stevig aan; ideaal voor de fase waarin de twins zich nu begeven; struikelen, vallen, koprollen, bijten en ronddansen; de pre-peuterpuberteit is in aantocht. Wat ik ook belangrijk vind, is dat de kids zich goed kunnen bewegen in de kleding. Hoe mooi een item ook mag wezen; ze moeten er wel goed in kunnen bewegen. Gelukkig heeft Noé & Zoë daar rekening mee gehouden, en is het niet alleen prachtig qua uiterlijk, maar heeft het een prima draagcomfort!

Naast een kledinglijn voor baby en kinderen( t/m maat!) heeft Noé & Zoë ook een mooie homewear collectie, met , en de accessoirelijn. De kroon komt vandaag dubbel van pas; een gekroonde mini-koning en -koningin (oef; dat wordt delen!) kan wellicht de haartjes wat op zijn plek houden op deze stormachtige Koningsdag.

Een fijne dag allemaal!

kidsfstest

 

Kende jij Noé & Zoë al?

6
Leave a Reply

avatar
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Noé & Zoë drop 1 ss 2017 – twINSTYLEblogNoé & Zoë drop 1 – twINSTYLEblogSonjaVlijtig LiesjeJanske Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Janske
Gast

Ik ben ook dol op dat merk. Lola heeft ook die mooie kroon. Een jaar lang wilde ze hem steeds van haar hoofd aftrekken, nu wil ze hem juist opzetten…er is nog hoop dus 😉

Vlijtig Liesje
Gast

Ik vind het zo grappig dat er een bijpassende kroon is!

trackback

[…] geen onbekend merk meer van twINSTYLEblog; al eerder schreven we over deze geweldige collecties hier en […]

trackback

[…] geen onbekend merk meer van twINSTYLEblog; al eerder schreven we over deze geweldige collecties hier en […]