Twin Toddlers & Tees

 

Ik zal jullie één van mijn favoriete online Kinderkledingzaken onthullen; Toddlers and Tees. Deze te gekke online kinderkledingwebshop heeft zo’n beetje alle pro’s waar ik naar kijk als ik online ga shoppen voor de twins; een prachtige site die makkelijk op te surfen is, een heerlijk assortiment met de mooiste kinderkledingmerken (ik noem maar Soft Gallery, Popupshop, Quinn and Fox, PetitBo, Nununu, Mini & Maximus, Tinycottons, Mingokids, Luckyno7 and so on!) snelle verzending en lage verzendkosten (boven de 75€ zelfs gratis verzenden!). Like!

Toddlers and Tees is één van de (vele) webshops die ik op Instagram leerde kennen (verwachtte je vast niet met mijn IG-verslaving ;-)), ik had namelijk wat gewonnen tijdens een give-away. Oef, toen ik voor het eerst op de site was, was ik ‘doomed’. Of tenminste; mijn portemonnee. Ik was meer in heaven; zoveel moois! Wat ik zo fijn als Toddlers and Tees vind, is dat ik altijd wel kan slagen voor de twins. Het assortiment is erg up to date; de laatste collecties zijn vrijwel direct na de launch te vinden, en -zoals ik al eerder aangaf- zijn dit zeker niet de minste merken!

Danielle -de eigenaresse van de webshop- kwam op het idee een eigen site te beginnen door haar zoontje, waar ze kleding en accessoires voor zorgt die net even anders waren dan wat er in de reguliere winkels te koop is. Ze kwam vooral merken tegen die in Nederlandse shops nog lastig te verkrijgen waren. Ze combineert haar liefde voor kleding en mode met haar ervaring in marketing en verkoop; Toddlers and Tees was geboren! De kleding die ingekocht wordt, is merendeels gefabriceerd van biologisch katoen, dus niet alleen stylish maar ook nog eens eco-verantwoord! Double like!

Naast baby- en kinderkleding kan je als stylish mom natuurlijk ook niet achter blijven; gelukkig heeft Toddlers and Tees niet alleen voor kids, maar ook voor stoere ouders (matchende) kledij van I Dig Denim en Young One Apparel. Ook accessoires mogen niet ontbreken; zowel interieur goodies, speelgoed en leuke gifts kun je er vinden. Ofwel; voor mij een reden om (weer) eens een kijkje te nemen op de shop.

Voor de twins nam ik deze geweldige items van Popupshop. De collecties van Popupshop zijn keer op keer een feestje. Dierenprints zijn al een paar collecties de kenmerkende factor van dit te gekke merkje. We hebben inmiddels een aardige verzameling, zoals je kunt zien (oeps!) Celine heeft het Palm Skirt aan, en deze heb ik gecombineerd met een Tiny Cottons shirt uit de wintercollectie, met een poezenlegging uit de wintercollectie van Popupshop, met laarsjes van Braqeez. Jesse draagt de Elephant tee, die ik combineerde met een Little Indians broekje, een cardigan van Tiny Cottons en Bergstein laarsjes. Beiden willen het petje van H&M graag, dus die wordt gedeeld. Tenminste; ze doen een poging tot delen..

Ik ben helemaal fan van Safari Chic, en wat meer kleur in de garderobe van de twins.

IMG_2016

IMG_2176 (2)

 

IMG_2230

 

IMG_2264

 

IMG_2310

 

IMG_2332

 

IMG_2344

Blokken: Woodenstory

Kleed: H&M Home

Pet: H&M

Kende jij Toddlers and Tees al? Wat vind jij van de outfits van de twins?

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op