Kids with flair, rock & drums

 

Kids with Flair knows how to rock it!  Al eerder schreef ik hier over deze superfijne webshop, toen de twins hun Fermlivingkids eet- en drinksetje ontvingen. Nog steeds is hij volop geliefd, en nog steeds wordt hij vooral gebruikt ter decoratie én een maaltijd met toezicht, want meneer en mevrouw zijn nog steeds geneigd om alles van tafel te mikken als ze klaar zijn met eten (en als ze nog niet klaar zijn, maar gewoon voor de ‘fun’. Grr). Gelukkig hebben ze nu iets nieuws om hun gekkigheid op te botvieren: Instrumenten van Kid’s Concept.

IMG_2363

Kid’s Concept stond hoog op de verlanglijst. Met zowel aan zijn als aan mijn kant niet het juiste genenpakket, is het hopen dat er door een – plus – gen wellicht twee plusjes komen voor hun zang- en muziektalent. Ik hoop het; als ik naar programma’s als Voice of Holland Kids kijk, hoop ik altijd mijn kinderen daar ook te hebben staan. Of in ieder geval dat ze -wanneer ze een liedje zingen- het prettiger klinkt dan wanneer mijn man of ik een poging wagen. Nee, wij kunnen ons talent beter voor onder de douche bewaren.

Hoewel ik -ondanks dat een valse kraai het beter kan- wel altijd blijf zingen voor de twins, merk ik dat ze behoefte hebben aan muziek. Zolang er ergens interesse voor is, vind ik het belangrijk om daar iets mee te doen. En dat kan nu. Deze gitaar en trommel van Kid’s Concept vinden ze he-le-maal het einde. Het zijn namelijk gewoon al ‘echte’ instrumenten, niet van die nare plastic nepperds die door een oude batterij knarsend er een geluid uit persen. Nee, hierbij kunnen beiden los gaan door zelf te spelen! En spelen.. dat doen ze! Vanaf het moment dat ze de items kregen, zijn ze verkocht. Ruziemakend over wie beiden items kan bemachtigen; zo gaat het er op dit moment aan toe. Maar ook; als beiden het juiste instrument hebben; urenlang plezier. Niet gelogen; hier kunnen de twins zich echt lang mee vermaken! En dat is best bijzonder, met name voor kleine C, die een concentratievermogen heeft van een.. nee, laat ik het netjes houden. Ze heeft oog voor veel prikkels om haar heen, en reageert daar adequaat op. Tot mevrouwtje de gitaar te pakken heeft. Opeens gaat ook haar tong uit de mond (net als haar broer, die dat standaard bij inspanning heeft) en gaat mevrouw lopen pingelen. Het klinkt nog vrijwel nergens naar, maar wat vinden ze het leuk! Voor Jesse is het sowieso leven! Deze kleine man heeft namelijk de neiging om overal op te willen timmeren, en ‘mag’ nu geoorloofd dat op de trommel doen. Hij geniet! Zij geniet, en dus wij ook (tot het moment dat er één besluit beide instrumenten tot de beschikking te hebben, en dan…

Naast deze geweldige instrumenten van Kid’s Concept, kun je op Kids with Flair nog veel meer vinden. Prachtig speelgoed dat niet alleen heerlijk is om mee te spelen, maar ook stylish verantwoord is. Kiddimoto, Elodie Details, Snurk, Play & Go, Zebra, A Little Lovely Company en nog veel meer te gekke merkjes! De mooiste decoratie voor in de kinderkamer, maar net zo goed voor in de livingroom, items voor aan tafel en onderweg, cadeaus én een fijne persoonlijke service zorgen ervoor dat (ieder) bezoek aan Kids with Flair meer dan de moeite waard is!

IMG_2376

IMG_2398

IMG_2453

IMG_2460

IMG_2425

IMG_2484

IMG_2541

IMG_2614

IMG_2651

IMG_2609

Kende jij Kids With Flair al? Heb jij instrumenten voor je kids?

4
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
SonjasaskiaSonjaIneke Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Ineke
Gast

Oh wat leuk de instrumenten! Misschien dat we ze plaatsen op het wenslijstje want binnenkort is Emma jarig 🙂

Sonja
Gast

Ze zijn te gek hè! Benieuwd welke instrumenten jij uitkiest!

saskia
Gast

Wat een prachtige foto’s en superleuk zeg. Ik houd ook van het houten speelgoed, het gaat ook wat minder snel kapot 🙂 Ik ga eens een kijkje nemen in de webshop.