Best picks from Picnik Barcelona

De sweater en het mini jurkje zijn van Picnik Barcelona. De dromenvanger is van Bisoudelou, de poster van Minimel.

En toen ineens werd het heel warm in Nederland. Het was bijna de vraag óf het nog warm ging worden, want het leek dat de winter zich in maart/april zich nog zou gaan tonen. Zelfs in mijn eerste vakantieweek begon het te hagelen. Hoewel de zomercollecties er fantastisch uit zagen, kocht ik nog niets. Tot het ineens een week lang (ruim) boven de twintig graden steeg. Begin mei veranderde de temperatuur van 8 naar 28 graden en.. oeps. Had ik nauwelijks zomerkleding voor de twins. Voor Celine vind ik het nooit zo’n probleem; in plaats van de jurkjes te dragen met maillots of leggings kon ik die skippen. Maar liever had ik toch echt wat luchtige items voor als het echt warm wordt. Voor Jesse ben ik nog bezig met mijn zoektocht -gelukkig had ik deze bermuda van Noé & Zoë nog wel liggen- maar de eerste zomerkleding is een feit. En wel van Picnik Barcelona. 

Picnik Barcelona is een Spaans kledingmerkje voor baby’s en kinderen van 3 maanden tot en met 8 jaar. Ze werken met zachte stoffen, mooie subtiele prints en fijne kleuren. Ik leerde Picnik Barcelona kennen door de samenwerking met Adorablekidzz, waar ik al eerder te gekke items van Picnik Barcelona voor Celine had ontvangen.  De lente zomer collectie voor dit seizoen is ook weer ge-wel-dig.  Veel pastel en grijstinten, stippenprints en de beerprint die zowel voor jongens als meisjes ontzettend gaaf is. De kleding is van goede kwaliteit en pilt niet na een paar keer wassen (o, daar baal ik altijd zo van als ik net nieuwe kleertjes heb!). Ook mooi meegenomen; de items mix & matchen perfect. Voor mijn ‘twinning’ fascinatie dus erg fijn :-)!

 IMG_2835

 

IMG_2683

 

IMG_2740

 

IMG_2759

 

IMG_2829

 

IMG_2718

 

IMG_2680

Celine draagt haar Picnik Barcelona jurkje en haar Mingo legging. Jesse draagt de Picnik Barcelona sweater, bermuda van Noé & Zoë en sandalen van Vanharen.

 

Picnik Barcelona is onder andere te koop bij Adorablekidzz en Bonbonbleu.

 

Kende jij Picnik Barcelona al?

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op