Quinn and Fox

Langzaam maar zeker durf ik het aan. Ik zeg niet meteen dat ik het volledig los laat! Maar.. ik durf wat kleur te gaan bekennen. En weet je, eigenlijk is dat best oké. Want het staat de twins fantastisch; kleur. Ik zal nooit een ‘normale’ mamma-stijl aannemen vermoed ik -voor zover je het als iets afwijkends kunt beschouwen dan, deze smaak- maar ik zie ook wel in dat volledig monochroom niet nodig is. Want een beetje kleur mixt bijvoorbeeld ook prima met zwart wit!

Quinn and Fox dacht gelukkig met mij mee dit seizoen; het zomerseizoen kan wel wat kleur gebruiken (zeker als ook de Nederlandse lente en zomers nog wel eens wat grijs aan doen, wat meer wel dan niet het geval is). Na een monochrome winter dacht ook Quinn and Fox om meer kleur in de collectie te stoppen. En hoe! De Saturday Afternoon collectie bevat vlinders, bladeren en fruitprints in alle kleuren van de regenboog. De naam van de collectie doet me denken aan een tuinfeestje vroeger, met alle tantes en oma’s in fleurige soepjurken.  Je weet wel, thee drinken, gebakje erbij; zo’n typische ouderwets verjaardagsfeestje. Stoffig, kneuterig; maar o zo gezellig. Als klap op de vuurpijl stak mijn moeder mij in de -toen blijkbare hippe- charmante paarsgele/rozerode outfits stak. Degene van rond de dertig hebben nu inmiddels vast een beeld weten op te rakelen 😉  Gelukkig weet Quinn and Fox wel het stof eruit te blazen en het 2016 proof te maken; super hip!

De collectie is duidelijk geïnspireerd op de natuur, en de vrolijke kleuren kunnen zelfs de meest mokkige persoon vrolijk maken. Maar al die kleuren.. Wow. *Shocking*! Voor mij al helemaal natuurlijk!  But.. I love it! De manier waarop Quinn and Fox de kleuren mixt, past het goed als geheel, en ik dacht.. let’s give it a try. Wij gaan ook kleur bekennen!

Jesse draagt een Quinn and Fox quilted  Butterfly shirtje, die lekker unisex is, dus straks gewoon door kan naar Celine (ik schat volgende zomer; Amerikaanse maten vallen over het algemeen groot, en Jesse kan hier nog voorlopig ook in vooruit, dus Celine heeft er volgende zomer een mooi shirt (jurkje ;-)) bij! Celine draagt het gele Dyer bird t-shirt, en ondanks dat ik dacht dat geel haar bleek zou maken, vind ik de kleur enorm goed bij haar passen. Celine blijft maar wijzen naar de vogels op haar shirt, is er als kind zo blij mee. “Fuut fuut” op haar knalgele shirt.. ze is er blij mee. En ik ook. Want ook de twins in kleur word ik toch wel heel vrolijk van. Nu de zon nog!

IMG_3500

IMG_3569

IMG_3486

IMG_3470

IMG_3602

IMG_3516

IMG_3553

Ik heb bewust er één met monochroom gemixt, de ander met (nóg) meer kleur. Jesse draagt een broek van 2 Sistahs en schoenen van Falcotto. Celine draagt een rokje van Zreefer en een broekje van Popupshop, haar schoentjes zijn van Zara.

Wat vind je; de twins vaker in kleur steken, of ben jij een nog grotere monochroom-fan dan ik?

6
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
SonjaTessaJanskeIneke Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Ineke
Gast

Wat een leuk merk! Ik kende het nog niet, ga toch eens opzoeken 🙂

Janske
Gast

wat gek…je kindjes in kleur 😉 Maar wel erg leuk hoor! Lekker vrolijke prints ook!

Tessa
Gast

Gemixt met monochroom vind ik erg mooi! Leuke prints ook. Het merk kende ik nog niet.