Oh dear; celebrating 3k with Deer one (+ giveaway!)

20160611_102320

Oh wow. Alweer 3k volgers op Instagram. Gek hoor, het idee dat zoveel mensen je volgen. Ik vind het geweldig, want het betekent dat de tijd die ik stop in het redecoreren, het leven van de twins mooi op de foto’s kieken en de zoektocht naar nieuwe merkjes zijn vruchten afwerpt. Tegelijkertijd beangstigt het me; zeker als ik lees over privacy en het online zetten van je kinderen. Tja, het blijft een dubbel gevoel, maar de positieve kanten van het bloggen overtreffen de mindere plus ik denk altijd erg goed na wat ik deel. Zo zal je geen uitgebreide dagboeken lezen -hoewel ik daar wel aan gedacht heb het te doen- of specifieke problemen zoals doorslapen, vaccineren etcetera. Iedere moeder moet zelf een scheidingslijn trekken en doen waar ze zich goed bij voelt -begrijp me niet verkeerd, ik snap ook dat sommige bewust kinderen niet in beeld laten zien wat ik dus wel doe- maar ik houd het bij mijn grote hobby; het fotograferen van de twins in prachtige kledij, een kijkje in ons interieur en inspiratie delen. Daar ben ik ook goed in, dus niet alleen een bewuste keuze; ook een praktische. En dat wordt gewaardeerd; want 3000 volgers. Ik ben trots! En ik wil mijn blijdschap met jullie delen door wel een fan-tas-tisch merkje te delen met jullie. En nog leuker; ik heb weer een mega giveaway die vanaf nu in gaat. Maar eerst… alles over Deer One Clothing.

IMG_4917

20160611_115711

Zoals jullie vast niet zullen verwachten vond ik ook dit merkje weer via Instagram. Een paar inspiratievolle dames hadden het merk ook ontdekt (ik noem ze even omdat ze het waard zijn te volgen: Kimroza, Lily__Bo en Roosandjackie met hun prachtige kroost en feed).  En ik werd dus verliefd. Monochroom, grid-printjes in zwart wit -maar ook roze!- zwanen- en bladerprints; helemaal van nu en helemaal organic! En dat is terug te zien in de kledij; superzacht materiaal dat als gegoten zit. Daarnaast zijn er ook te gekke dekens in dezelfde prints als hun kleding, en verkopen ze prachtige moccasins.

IMG_4874

IMG_4708

Angie Buttling is de designer achter dit fab merkje. Ze houdt ervan om modern, minimalistisch design te combineren met haar geloof in het gebruik van organische materialen en -producten die zorgen voor hoog kwalitatieve, gif vrije kinderkleding (want; vrij van chemicaliën, pesticiden en giftige verfstoffen). Milieubewust, dus goed voor de mens en onze planeet. Een dubbel zo goede reden om een item hiervan aan te schaffen! Deer One heeft het GOTS certificaat, dus het belangrijkste certificaat als het gaat om organic items.  Daarnaast komt het katoen van boerderijen waar op duurzame wijze wordt geproduceerd, en komt er geen kinderarbeid aan te pas. Nog niet overtuigd? Het maakt het helemaal pro-organic door de biologisch afbreekbare verpakking. Dit soort merken verdienen het om in de spotlights te staan, en zijn een voorbeeld voor velen, vind ik! You Go One Deer!

IMG_4775

IMG_4832

Jullie zijn nu vast net zo warm gelopen voor dit merkje als ik. Nou, ik mag een GE-WEL-DI-GE giveaway organiseren met One Deer; ze geven namelijk $100 shopcredit weg. Whuuut?! Ja.. je leest het goed; 100 dollar! Hoe gaaf is dat?!

20160612_215956 bew

Wat moet je doen om kans te maken om deze fantastische prijs?

  1. Volg Deer One en Ohmymacushla via Facebook.
  2. Laat een reactie achter met geldig emailadres en duidelijke naam zodat ik je kan contacteren als je hebt gewonnen.
  3. Extra winkans? Check mijn Instagram!

De giveaway is wereldwijd geopend en loopt van 13 juni 21.00 tot 20 juni 20.00. Woensdag 21 juni wordt de winnaar bekend gemaakt via mijn blog. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Succes!

 

(Kan je niet wachten op de uitslag van de giveaway? Deerone is te koop bij Newbornmusthaves, Hippemamashop en via Deerone (worldwide shipping)

 

18
Leave a Reply

avatar
17 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
RobbinAnna KrylovaMiranda SchuttevaarMirandaMarieke van de Ruijt Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Astrid
Gast

O hell yeah wil ik deze prijs winnen! Volgde je al overal ? Zou super leuk vinden om te proberen drie kids te laten twinnen

Roos & Jackie
Gast
Roos & Jackie

Yeahh!! Deer One is the best! Congrats met je 3K, dik verdiend wij volgen je met veel plezier! Thanks voor het lieve compliment en dat is uiteraard wederzijds, jouw feed met de twins is net zo tof! Liefs, xxx Roos & Jackie

Nicole Monsieurs
Gast
Nicole Monsieurs

Wat een superleuk artikel en gefeliciteerd met ruim 3000 volgers?? ik volg je al een tijdje met heel veel plezier op ig en nu ook op facebook. Zo leuk om inspiratie bij je op te doen. Ik ben echt helemaal fan van deer one, heb al een paar kledingstukken hoog op mijn wishlist staan en mijn meisje groeit uit haar huidige kledingmaat dus dit shoptegoed zou echt supergoed van pas komen??

Sterre Tijl
Gast
Sterre Tijl

Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Heel leuk om je kids steeds weer in leuke outfits te zien 🙂 En via jou nu ook weer kennis gemaakt met dit mooie merk, I’m in!! ?

Marit
Gast
Marit

Oh super! Zou echt leuk zijn dit! Gefeliciteerd met je 3k!

Liesbeth
Gast
Liesbeth

WoW! Van harte gefeliciteerd met je volgers! Leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn petekindje van 9 maanden en voor een zwanger vriendinnetje! De kleertjes zijn superleuk!

Réwana Huntink
Gast
Réwana Huntink

Oh helemaal te gek, ziet er supergaaf uit….staat mijn zoontje ook
vast goed ? ik ga heel hard duimen ??

Derya
Gast
Derya

Waauww wat een leuke giveaway ik doe zeker mee voor mijn kleine meid en gefeliciteerd met de 3k volgers ??

Leen Struyf
Gast

Gefeliciteerd met je 3K, elke volger is meer dan verdiend!

Ineke
Gast

Geliked & geliked en nu nog juist duimen geblazen 🙂

Anne
Gast
Anne

Zooo leuk merk! Heb een mooie romper en waanzinnig als hij die aan heeft! Ben benieuwd naar de volgende collectie

Inge Kamminga
Gast
Inge Kamminga

Ja te gek!! En fijn dat je weet dat het een eerlijk product is. Je kleintjes staan er weer prachtig op!

Corinne
Gast
Corinne

Joehoe gefeliciteerd, wat leuk! Ik doe graag mee!

Marieke van de Ruijt
Gast
Marieke van de Ruijt

Wow! 3k super! Wat leuk om te lezen dat je mijn feed ook leuk vindt ☺️ Dank je wel ? Wij doen natuurlijk mee. Wij volgen jou en je hippe kids heel graag en zijn fan van Deerone ?

Miranda
Gast
Miranda

Wat goed! Gefeliciteerd! ?? En wat leuk om kennis te maken met dit merk! Ben altijd op zoek naar unieke, stoere kleding voor mijn 2 boys en Deer One gaat zeker in hun collectie komen ?

Miranda Schuttevaar
Gast
Miranda Schuttevaar

?

Anna Krylova
Gast
Anna Krylova

Te gek voor mijn meisjes ?

Robbin
Gast
Robbin

Wij zouden super graag een kansje wagen voor deze zalige giveaway! Mijn lieve june wordt 29 juni 1 jaar en dat moeten we vieren met een knalfeest met heel veel cadeautjes 🙂 je kan volgens mij niet genoeg cadeautjes hebben 😉 (en dan heb ik gewoon weer n excuus om te shoppen… ;-))