And the winner is…

Joehoe. Ik mag eindelijk de winnaar bekend maken.  Uit 455 moest een reactie gekozen worden. Één ding is zeker; ik kon de tweeling niet 455 briefjes uit een kommetje laten pakken; dan ben ik uren bezig met het knippen en uitschrijven. Beter idee; elke reactie heb ik genummerd, waarbij ik Instagram, dan mijn blog en dan de reposts heb geteld, om vervolgens via random number generator een nummer te laten kiezen. En dan tellen.. tot 133, wat in het Instagramtagrij dus terecht zou komen.

Geteld, en daar kwam een winnaar uit; Inge Kamminga (@ingekamminga); jij wint 100$ shopcredit. Gefeliciteerd!

PhotoGrid_1466517433902 PhotoGrid_1466523914013

Heb je nu niet gewonnen? Niet getreurd; binnenkort heb ik weer een te leuke giveaway!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op