New kidslabel Rowdy and Hugs + Giveaway

 

Woohoo; there is a new cool label in town; Rowdy and Hugs.  Ik blijf het gaaf vinden om te zien dat het Nederlandse nieuwe kindermerken upcoming zijn. En vooral heel cool; veel monochroom, stoere labels die net telkens weer een eigen draai geven aan de Monochroom trend. Bij Rowdy and Hugs zijn ze daar ook goed in geslaagd; een t-shirt lijn die de kleuren zwart-wit met gouden details combineert.

IMG_5154

Rowdy and Hugs is pas net een paar maanden in de lucht, maar is al in korte tijd al honderden fans rijker. Moi inclus. Met teksten als “Legend of the Playground”, “License to chill”, ‘Yumm Yumm Yumm” en stoere animal prints en zelfs een cap mogen ze zeker trots wezen op hun eerste collectie. En fijn detail; de maten lopen t/m maat 128. Dat wordt nog flink wat jaren genieten van deze te gekke items! We love!

IMG_5465

Jesse draagt het ‘Legend of the Playground’ shirt. Ik kwam dit shirt op Instagram (natuurlijk weer) tegen, en dacht; “die moet ik hebben!”. Hoewel Jesse een rustige jongen is, kan zijn uitstraling als een echte baas overkomen. Sarcastisch het shirtje ‘legend’ vind ik zo geestig; needed it! Celine draagt het shirtje ‘Always be kind’, waarbij de be verkeerd om is gedrukt. Maakt hem net een tikkeltje eigenwijzer; typisch Celine.

Ik kan niet wachten tot de nieuwe collectie van Rowdy and Hugs uitkomt; deze start belooft een hoop moois! Ik ben fan!

IMG_5113

 

IMG_5430

 

IMG_5326

 

IMG_5403

 

IMG_5361

En ik heb goed nieuws; ik mag één van deze shirts weggeven!

Wat moet je doen om kans te maken op één van deze te gekke shirts van Rowdy & Hugs?

 

1

  1. Volg Rowdy & Hugs en Ohmymacushla op Facebook
  2. Laat een reactie achter met een geldige naam en emailadres zodat ik contact met je op kan nemen als je hebt gewonnen
  3. Voor een extra kans; check mijn Instagram!

Deze giveaway loopt van 24 tot 1 juli. De winnaar wordt bekend gemaakt op 2 juli op mijn Blog en Instagram. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

De rest van de items zijn van de volgende labels:

Jesse:

Jeans – I dig Denim

Schoenen – Nike

Celine:

Rok – Once Upon A Pink Cloud

Leggings – Mingokids

Schoenen – Braqeez

Fiets is van WishbonedesignLeave a Reply

13 Reacties op "New kidslabel Rowdy and Hugs + Giveaway"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Lieke van melis
Gast

Wat een gaaf merkje! Ik maak graag kans voor Loa.

Viv
Gast

Jaahaaaa stoer voor Laurens

Eva
Gast

Supergaaf! Ik doe graag mee voor Lauren!

selawj (IGnaam)
Gast

Dat is leuk! Kende het merk nog helemaal niet. Ik doe graag mee!

Manon
Gast

Gaaf! Ik doe graag mee voor mijn kleine rebelxavi_ ? En nu duimen maar

Nicole Monsieurs
Gast

Wat een leuk artikel en een supergaaf merk? waag graag een kansje voor het shirtje legend of the playground. Zou gaaf zijn voor mijn dochtertje lilly???

Jasmijn
Gast

Deze shirts staan op mijn wishlist! Supercool!

Vlijtig Liesje
Gast

Ik vind die zwarte fiets zo geweldig!

Emely Hermans
Gast

Superleuk merk! Ik volgde ze al op IG en ga jullie nu ook even op FB volgen ? Wij zijn gek op zwart/wit kleertjes!

Brigit
Gast

Super gaaf voor mijn stoere, lieve meiden! Love it.

Fleur
Gast

Leuke shirts! Lekker stoer. Ik doe graag mee!

Nadia
Gast

Superstoer! Voor mijn Legend thuis heel leuk. ? Ik volg je op Facebook.

Iris
Gast

Heeel gaaf!! Ik doe graag een poging voor zo’n tof shirt! Fingers crossed! ♥