Crush for Roomblush

Tijdens mijn zwangerschap deden de hormonen wat rare dingen met me; ik koos voor kleuren als middengroen in de slaapkamer, stemde in met een vloer die ik eigenlijk niet zo mooi vond, schafte van die -mijns inziens- saaie standaard set meubelen aan in dezelfde ‘hout’ print en koos een behang voor de twins waar ik al snel op uit was gekeken. Toen de twins alweer één werden, begon  ik met aanpassen, en daar ben ik tot op de dag van vandaag nog mee bezig. Het werkt als de hormonen weer zakken en je wat doorslaapnachten te pakken hebt, denk ik.

20160611_103643-BorderMaker20160611_095726-BorderMaker-BorderMaker

Dus ik wist één ding zeker; een Roomblush muur; die moest er komen. Ik ben -zoals jullie eerder hebben gezien tijdens deel 1 van de dreumesenkamer– nogal fan van van monochroom. Een beetje kleur mocht dus wel komen in de volledig monochrome dreumesenkamer, die van mintgroen naar volledig monochroom ging in één dag. Time for a change, well.. another one 🙂

Al maanden, zo niet jaren ben ik verliefd op een woonmerk: Roomblush. De naam doet me denken aan rozengeur die je al ruikt als je binnen in je kamer in komt, zo fijn binnenkomen. Dat vind ik bij Roomblush ook het geval (minus de geur dan). Roomblush is een merkje van Vlaamse bodem, en wow; wat hebben ze veel moois! Eline -de ontwerper als deze pracht- heeft het helemaal gemaakt. Niet alleen de mooiste behangen kun je er vinden, ook andere items voor een mooi (kids) interieur vind je er; van kussens tot dienbladen, van opbergmanden tot tapijten, van dienbladen tot dekentjes; alles voor een mooi interieur, zowel voor jou als voor de kids.

20160611_102631-BorderMaker20160611_102555-BorderMaker

De bijzondere combinatie van kleur en print maakt het helemaal ‘Roomblush’, waar ik keer op keer weer uitkijk naar de nieuwe collecties. De prints zijn uniek en toch tegelijkertijd heel hip en van nu. Met een prachtig kleurenpallet als okergeel, pastelgroen, zachtblauw en grijs, gecombineerd met stoere prints als pijlen, stippen, wolken of ananasjes, is er voor ieder wat wils. Het is zowel speels als zakelijk, en maken een kamer net even een tikkeltje bijzonder, al is het maar met een klein accent als wat kussens, of groots effect door een behang van Roomblush te nemen, zoals ik heb gedaan bij de dreumesenkamer.

Het eindresultaat is helemaal zoals ik had gemaakt; het behang past perfect bij de stijl die ik graag zie in een kinderkamer; speels en tegelijkertijd heel scandinavisch ogend. Mijn crush is duidelijk Roomblush!

 

English

One thing for sure; when I get new wallpaper for the Twins nursery; let it be one from Roomblush! I am quite a monochrome addict (as you might have noticed in my earlier post about the twins nursery). A slightly color adjustment could been just the right add to a full monochrome bedroom, who turned from mintgreen to full monochrome in just a day. Time for a change, well.. another one 🙂

Months, maybe years I’ve had a major crush on Roomblush. The name reminds me of the scence of roses which you can smell when you’re entering a room; the typical feeling of coming home. I get same feeling with Roomblush (minus the scent, then). Roomblush is a Belgium label, and wow; they’ve got some amazing stuff! Eline -the designer- has nailed it! Not only for the most gorgeous wallpapers I’ve ever seen; you can also find gorgeous interior decorations for (kids-) interior; pillows, trays, carpets, blankets; everything you want for a gorgeous interior; for you and your kids!
Roomblush is characteristic because of the special combination of colors and prints, which made me long for the new collections every single season. The prints are unique and at the same time very now!
The gorgeous color palette in combination with tough arrow, cloud and pineapple prints; you’ll find it there! It can be playfull, yet at the same time can be used in business rooms; every room can be made special with just a tiny Roomblush adjustment!
I’m very content with the result in the twins nursery; the wallpaper fits in perfectly with the style I’d love to see; playfull and Scandanavian design. My crush is Roomblush for sure!

 

20160611_104219-BorderMaker

 

IMG_4692-BorderMaker

 

IMG_4677-BorderMaker

 

20160611_103603-BorderMaker

7
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Kinderkamer wishlist - ohmymacushla.nlSonjaVlijtig LiesjeIneke Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Ineke
Gast

Oooh zo mooi!!

Vlijtig Liesje
Gast

Een hele mooie look!

trackback

[…] Zo ben ik van mintgroen naar een witte wand gegaan, en kreeg mijn lange wand laatst een prachtige Roomblush layout. Zo blij mee! Maar die ene witte muur is niet goed gelukt, en ik heb toch alweer wat andere […]