Go For Pinocchio; heerlijk hippe babysloffen!

Niet alleen een vrolijke naam; Pinocchio Shoes is ook echt om vrolijk van te worden!  Ik ben er dol op; de schoentjes passen helemaal bij de twins!

IMG_5858-BorderMaker

Pinocchio Shoes  richt zich speciaal op het jonge kind. En op hippe ouders, want wat een pracht allemaal; De schoentjes passen helemaal in de trend van nu; ponyhair items, metallic en leopard prints en kleuren als navy blauw, lichtroze kleuren. Daarnaast heeft het een up to date kinderschoenen lijn die ook om van te watertanden is. De schoentjes zijn van leer en hebben een leren binnenzool, met stoffen veters en een rubberen zool aan de onderzijde. Ik vind het altijd belangrijk dat de twins -ondanks dat de looks zoals je weet zeker niet onbelangrijk voor me zijn, crocs zijn een no-go, hoe heerlijk ze ook kunnen zitten, gewoon nee-  nog belangrijker vind ik het dat de schoentjes wel van goede kwaliteit zijn, en vooral goed ademend. Leren schoenen met een goede pasvorm. En daarom; We love Pinocchio.IMG_57821-BorderMaker

IMG_4571-BorderMaker

Pinocchio Shoes is wellicht al een bekend kindermerk voor je, want -ondanks dat de babysloffen pas een jaar op de markt zijn-  zijn ze in vrijwel elke kinderspeciaalzaak te koop! Wow, good job! Pas je dus liever de slofjes voor je kindje, dan kun je ook in bakstenen winkels terecht. De babysloffenlijn gaat van maat 17 tot 22;voor baby’s en dreumesen die net beginnen met lopen. De Pinocchio kinderlijn gaat tot en met maat 30; ook voor peuters en kleuters is er veel moois te vinden!

Voor de twins ontving ik deze te gekke items van Pinocchio: de navy blauwe schoentjes zijn voor Jesse. De lichtroze ponyhair schoentjes en de metallic ballerina’s zijn voor Celine.

Het makkelijke van de schoentjes is de dat -ondanks dat ze niet heel basic zijn, bijvoorbeeld door de print of materiaal- ze ontzettend gemakkelijk te combineren zijn. Iedereen kan hier gemakkelijk leuke outfitjes mee maken, of mee twinnen!

Voor Celine heb ik gekozen om de metallic slangenlerenprint sandaaltjes te combineren met een jurkje van Hux baby en een legging van Mingo. De items zijn afgestyled met een bril (die ik niet meer van Celine haar neus af krijg) die ik in een lokaal winkeltje op de kop heb getikt nadat madam mijn dure zonneglazen bijna had geruïneerd. De fiets komt van Wishbonedesign.  Net zo fan van haar outfitje als ik ben?

IMG_5759-BorderMaker

IMG_5757-BorderMaker

IMG_5754-BorderMaker

IMG_5756-BorderMaker

IMG_4642-BorderMaker

IMG_4542-BorderMaker

IMG_4436-BorderMaker-BorderMaker-BorderMaker

IMG_5752-BorderMaker

Kun je toch niet wachten om ze in een bakstenen winkel te passen? Je kunt Pinocchio shoes onder andere kopen bij Kidsdepartment, Bonbonontheblock en voor mijn Vlaamse volgers; onder andere te koop bij Watoto.

Wat vind jij van de schoentjes?

———————————————————————————————————————————————————————————————————

English 

Not only is the name  to die for; Pinocchio Kids Shoes are giving you a smile on your face! I love the leather fabrics they used for their baby line, and also the prints; from crocodile to ponyhair, from navy blue to leopard print; Pinocchio baby line is for kids with style! The shoes are available in the sizes 17 till 22, but they also have a kids line that goes to size 30. 

For the twins I’ve received three cutes pairs; one for Jesse with cool navy blue color. For Celine I received a light pink ponyhair shoe and a crocodile print, metallic colored sandal. The shoes are very unique and though they’re not very basic; you can combine the shoes with everyone. So easy; everyone can do it! For Celine I combined the metallic sandals with a Hux baby dress and leggings from Mingokids. The glasses I’ve bought in a local store and the bike is from Wishbonedesign. Don’t you love it?!

When you don’t live in Holland, you can order Pinocchio via Kidsdepartment, Bonbonontheblock & Watoto

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SonjaVlijtig Liesje Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Vlijtig Liesje
Gast

Ik vind het superleuke schoentjes! En ze zien er comfortabel uit.