Back to (pre-)school with Duifhuizen


IMG_6196-BorderMaker

Duifhuizen’s bringing the kids back to school! ‘School’ dan hè, want de twins gaan natuurlijk nog niet echt naar school. Maar ook voor het kinderdagverblijf zijn voor mij tassen van levensbelang. Niet alleen heel makkelijk om ze aan hun hendel van de rugtas te pakken om over te steken bij een drukke verkeersweg, ook omdat we elke week wel een nieuwe voorraad reservekleding mee moeten nemen, een overdrachtsschriftje hebben en wat vaak wat extra’s bij ons hebben als een themagericht item, gezien het kinderdagverblijf elke zes weken met een nieuw thema werkt, en ik probeer bij te benen wat voor (kleins, maar toch) de kinderen mee mogen nemen voor  in hun plakboekje.

IMG_6060-BorderMaker IMG_6137-BorderMaker

Enfin, waar was ik. O ja; back to preschool! We mogen dan wel gaan starten met de zomervakantie; het najaar komt er natuurlijk ook weer aan, en dat betekent dat de najaarsitems weer binnendruppelen. Heerlijk om alle sale weer langzaamaan te zien verdwijnen, en de nieuwe collecties binnen te zien komen. Nieuw en weer helemaal van nu; we love it!

Duifhuizen heeft een gave collectie voor kids, zowel de naar schoolgaande als de bijna naar school gaande. Met merken als Enrico Benetti, Converse, Eastpak, Fjällräven, Kipling, Zebra, Vingino, Vans, Timberland, Herschel en nog vele andere toffe merken, is er voor ieder wat wils.

Mijn ogen vielen direct op de rugzakken van Herschel. De rugzakken zijn perfect voor de basisschool, maar ook voor de twins; hierin kunnen we genoeg reservekleding in kwijt! Ik koos voor de twins de Herschel Heritage Kids Neon Orange en de Charcoal Crosshatch/ Black. Deze vind ik voor beiden namelijk leuk; ze kunnen ze dus afwisselen.

De Heritage Kids edities zijn een kopie van het grote origineel, maar zijn geschikt van kinderen tot zes jaar.  De rugzak is gemaakt van duurzaam materiaal en is gevoerd met de originele gestreepte Herschel voering. Extra in deze tas is het naamlabel aan de binnenzijde, waar je de naam van je zoon of dochter op kunt schrijven. Het heeft een extra voorvakje en een naametiket aan de binnenkant (al moet ik bekennen dat ik dit nooit invul, ook niet in jassen). Wel heel fijn zijn de gewatteerde rugpaneel en schouderbanden, die verstelbaar zijn.  En natuurlijk de rest van de look; de Neon Orange springt eruit, hij valt lekker op en past perfect bij Jesse’s zomerjasje. Celine draagt de Charcoal variant, die ik weer beter vind passen bij haar uitgesproken jasje. Ze matchen sowieso erg makkelijk met hun kleertjes, een dikke plus dus!

Wij zijn alweer klaar voor het najaar met deze te gekke tasjes. En jij?

English version:

Are your kids ready for (pre-)school? We are! With Duifhuizen you can go back to school in a minute (well, a day then). Duifhuizen has a kids collection which is very up to date. With brands as Enrico Benetti, Converse, Eastpak, Fjällräven, Kipling, Zebra, Vingino, Vans, Timberland, Herschel you can never go wrong, and everybody can choose their own styles. We’ve chosen for Herschels (de Herschel Heritage Kids Neon Orange and the Charcoal Crosshatch/ Black), which combine perfectly with the twins wardrobe. For both I have chosen unisex examples, so we can both share them, as I always like to change when I want to. 

For the shoot I’ve combined the neon bright Orange version for Jesse, and the Charcoal grey one for Celine. The Herschel backpacks are very comfortable for the twins to wear, due to the padded back and shoulderstraps. the inside has multiple boxes and a special insert to write a name (though we never use those inserts, but hey, if you want to, you can!)

We’re ready to go back to (pre-)school, even though the summer (which summer?) vacation still has to come. Are you guys already (pre-school) ready? Go for it with Duifhuizen backpacks!

 

IMG_5657-BorderMaker

 

IMG_6120-BorderMaker

 

IMG_5718-BorderMaker

 

IMG_6110-BorderMaker

De tassen van Herschel heb ik gecombineerd met:

H&M Jasjes. Broekjes van JUUJ en schoenen van Naturino.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op