De Kleine Fabriek; een sneak preview!

Wat een ervaring ben ik rijker! Gisteren ging ik voor het eerst naar de Kleine Fabriek; hier komen de leukste kindermerken bij één om hun nieuwe collecties te promoten. En ik had een uitnodiging! Voor het eerst; ik voelde me een enorme rookie tussen alle bekendere gezichten. Ik vond het wel geweldig om te mogen ervaren; even in de kinderkledingwalhalla te mogen zijn. Wow! Zoveel mooie kledingstukken, gave kledingmerken en tiptop uitziende mensen. My kinda place to be! Speciaal voor mijn volgers heb ik van een aantal merken foto’s mogen maken van hun spring/summer 2017 preview (even voor de duidelijkheid; kledingmerken lopen altijd ruim een seizoen voor op de huidige collecties, zodat leveranciers en andere betrokkenen tijdig de collecties kunnen importeren). Naast een spring/summer previews van bekende merken, spotte ik ook wat (voor mij) onbekende en/of nieuwe merken die vast en zeker nog vaker op mijn blog voorbij zullen komen. Kijk je mee?

Een rookie tussen alle bekendere gezichten. Een geweldige ervaring in hét kledingwalhalla De Kleine Fabriek. A rookie between all those familiar faces. A great experience in the It Clothing markethall from ‘De Kleine Fabriek’

 Liv like a wolf.

Liv like a wolf is een merkje dat meteen bij mij eruit sprong; basics, maar toch dat edgy ‘net even anders’ stijltje wilde ik beter leren kennen! Liv like a wolf is voor een deel handgemaakte kleding en ontstaan doordat de designer achter dit te gekke label op zoek waren naar leuke items voor  Liv en Wolf. Hoe gaaf dat deze namen in het merkje verwerkt zijn?! Dit merkje is pas sinds kort op de markt, maar zal zeker vaker op mijn blog voorbij komen. Edgy, monochroom, maar ook wat kleur, sportief, heerlijk, zachte materialen gemixt met een vleugje rebel; I love it!

IMG_7370-BorderMaker

IMG_7374-BorderMaker

Ammehoela

Ammehoela; alleen de naam al vind ik te cool en heel passend bij mijn donderduo van bijna twee. Niet alleen een geweldige naam; deze twee dames hebben dit merkje nu al bij mij kunnen bombarderen tot nieuw favoriet merkje. Waarom? Simpel; de combinatie van prints, zwart/wit en geel. Het afgelopen seizoen heb ik meer dan eens de twins in deze stijl gekleed, en ik ben dat zeker van plan de komende tijd nog te doen. Nog leuker; een aantal items worden niet alleen voor kids, maar ook voor volwassenen geproduceerd; heb je gelijk nog een liefde van mij te pakken; twinning. Zeker een merkje dat je vaker voorbij gaat ziet komen op Ohmymacushla. Ammehoela; you rock!

IMG_7385-BorderMaker

IMG_7382-BorderMaker

Falcotto/ Naturino

Eerder kon je mijn Falcotto liefde al voorbij zien komen. De desert boots variant zijn wat mij betreft schoenen die het hele jaar door kunnen. En guess what; deze zitten gewoon weer in de nieuwe s/s collectie verwerkt. Hoera! Met te gekke en vooral hippe prints, staat Falcotto/ Naturino weer vooraan in het nieuwe jaar. Felle kleuren, verfspatten, metallics en stoere prints die de schoenen weer een flinke update geven.  Zowel in de Falcotto kinderlijn (startende lopertjes tot ongeveer 18 maanden) als in de Naturino lijn vind je deze gave stijlen terug.

IMG_7323-BorderMaker

IMG_7339-BorderMaker

IMG_7311-BorderMakerIMG_7354-BorderMaker

By Cavalier

Houd je van stoer, classy met een edge? Dan is de nieuwe s/s collectie van Cavalier opnieuw weer om van te smullen. Veel monochroom gemixt met stoere, stevige lederen materialen, voor zowel kids als classy mums. Love it! Super leuk om te twinnen met je kids, en er zelf ook nog mooi klassiek en verzorgd uit te blijven zien. Waar de zomer vooral mooie brogues te zien zijn, kun je in de fall/winter ook er terecht voor kistjes en bergschoenen, maar dan wel volledig in fashion forward stijltje. Ik keek mijn ogen uit; een candy store voor mums & kids! Binnenkort meer op de blog, natuurlijk!

IMG_7397-BorderMaker

IMG_7395-BorderMakerIMG_7404-BorderMaker

Superrebel

Nog een label dat ik jullie echt wel moest laten zien; Superrebel. Een merkje dat al een paar jaar op de markt is, maar voor mij nog onbekend. Hoe dan?! Dacht ik; dit is exact de stijl waar ik zelf zo weg van ben. En toen bleek dat de twins er nog niet in passen; vandaar. Balen, maar goed; dit merkje zorgt er bij mij voor dat ik niet kan wachten totdat de twins naar de basisschool kunnen. Met edgy, urban style springt deze kleding er echt uit. Scuba materialen en sportieve looks; alsof het direct van de catwalk af is gekomen. De prints zijn to die for; ik ben nu al fan!

IMG_7296-BorderMakerSuper rebel preview-BorderMaker

IMG_7291-BorderMaker

English version:

Wow; his was the first time for me that I got invited to ‘De Kleine Fabriek’. I was feeling such a rookie between all those familiar faces, being there. But wow; what a paradise. The most gorgeous new products & people; I felt like I entered a candystore! I’ve seen known and unknown brands, and I want to show you some in particular. Liv like Wolf, Ammehoela, Falcotto/ Naturino, By Cavalier and Superrebel cought my eye and I’m thrilled that I may show you some sneak peeks of their new s/s 2017 collections. Available in January 2017. These brands will come for often on my blog for certain! I love it!

Heb jij al iets gespot dat je graag in je mini’s wardrobe zou willen stoppen?/ Did you see something that you must have in your mini’s wardrobe?

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Winterproof in By Cavalier – twINSTYLEblog Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
trackback

[…] dat deden wij ook. Toen ik tijdens de kleine fabriek in juli de stand van By Cavalier zag; was ik verkocht. De nieuwe s/s collectie 2017 is weer […]