KG Design; the best tablewear for kids!

IMG_6591-BorderMaker

KG Design. Op Instagram en Pinterest zag ik dit te gekke merkje al geregeld voorbij komen. Vooral de wolkenplacemats stonden al even hoog op de verlanglijst. Niet alleen om mijn rommelmakers dan een klein beetje de boel schoner kunnen houden om hun tafeltjes heen,  ook omdat de placemats prachtig eruit zien! Plaatjes! Tijd om wat meer te weten te komen over dit te gekke merkje!

IMG_6464-BorderMaker

KG Design is een Zweeds merk dat al in 2004 is ontstaan. Het begon met de ‘Tube’, wat in eerste instantie een verpakking was voor hondenpoep (haha!). Vanaf daar startte de shop met meer producten te ontwerpen, en kwam er een interieurshop. Vooral de zoektocht naar kwaliteit en functionaliteit is een hoofdprioriteit voor KG Design. En dat is terug te zien in hun items; mijn kids kunnen aardig wat kapot maken, maar deze items van KG design blijven gek genoeg heel 🙂

IMG_6787-BorderMaker

Jennie Josefsson en Fredrik Kågefors zijn de designers achter dit Zweedse merkje. Voornamelijk werkt het tweetal nu met silicone voor hun producten. Silicone heeft vele voordelen; het is gifvrij en dus vrij van hormoonverstorende materialen (let op; er worden replica’s verkocht van dit merkje, waarbij deze voorwaarden NIET gegarandeerd kunnen worden!). Ook handig; het is waterbestendig (hoera!), het is non-slip en onbreekbaar. Ook kan je het zowel in de oven als in de vriezer gebruiken; heel handig! Naast tablewear maakt KG Design nog veel meer moois voor het interieur, neem gauw een kijkje hoeveel moois er te vinden is!

IMG_6433-BorderMaker

En ja; het oog wil ook wat; met de monochrome wolkenplacemats en het robot spaarpotje waar Jesse voornamelijk mee speelt ben ik ontzettend tevreden. Gelijk een reden om ze mooi op de foto te zetten. En… er is meer: Ik mag namelijk een wolkenplacemat weggeven!

IMG_6807-BorderMaker

Wat moet je doen om kans te maken op dit geweldige mintkleurige wolkenplacemat van KG Design?

  1. Volg KG Design en Ohmymacushla op Facebook.
  2. Laat een reactie achter onder deze blog (of op Facebook) met geldig emailadres.
  3. Voor een extra kans kijk op mijn Instagram!

IMG_6562+

 

English Version

KG Design. On Instagram and Pinterest I’ve spotted this amazing brand multiple times. The cloud placemats were directly placed on my wishlist! No only because my little rascals can keep my kitchen a bit more clean than normally (!), also because of its great design. Time to get to know this brand a bit more!

KG Design is a Swedish brand and is founded in 2004, when they introduced the “Tube” (packaging of dog waste bags. so funny!). After that, the shop evolved into a interior and giftshop. Jennie Josefsson and Fredrik Kågefors, the designers behind this amazing brand, are always in search for the best quality and functionality of their product. You can definitely see and feel that in the products; the twins can destroy a lot, but these items stay in tact. That’s a miracle, I can tell you.. 🙂

KG Design works with silicone, which has lots of benefits. The material is without toxic or hormone disturbing content, so safe to use for your kids. (Pay attention; on Internet have been sold counterfeits that can’t garantee the same benefits as KG Design’s genuine version!).  It’s non-slip, unbreakable and water resistant. You can use it in the oven as well as the freezer. Amazing, don’t you think!

And don’t forget the aesthetics! The monochrome cloudplacemats and the popular robot money bank (where Jesse plays with) pleased me so much. A good reason to make some great pics. But, there’s more; I can give away one mint colored cloud placemat to one of you!

What do you have to do to make a chance to win this great KG design placemat?

  1. Follow KG Design and Ohmymacushla on Facebook.
  2. Leave a comment under this blog (or on Facebook).
  3. Want an extra entry; check my Instagram!

Good luck!

IMG_6779-BorderMaker

IMG_6869-BorderMaker IMG_6837-BorderMaker

IMG_6441-BorderMaker

Deze winactie is wereldwijd geopend en loopt van 16 tot 23 juli 22.00. Op 24 juli trek in de winnaar. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Succes!
This giveaway is open worldwide from July 16th untill July 23th 10 PM. On Juli 24th I’ll pick a winner. The outcome will be final and no correspondence will be entered into. Good luck!

 

And the winner is….. @Jessica_Jayson (IG). Congrats! Please contact me through DM or Facebook Messenger.

16
Leave a Reply

avatar
16 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
maaikeMirteSanne van der MeerVlijtig LiesjeJessica Bosch Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Charlotte
Gast
Charlotte

Zal dit Lise haar eerste échte eigen placemat gaan worden?? Ze zal er heel blij van worden!!!

Silvanna
Gast

☁️ ?? I’m in!

Marleen Kemp
Gast
Marleen Kemp

Wij doen heel graag mee met. de mintgroene wolkenplacemet staat al een tijdje op onze verlanglijstje!

Nelleke
Gast
Nelleke

Ik doe mee! Mintgroen is m’n favo kleur

lieke van Melis
Gast
lieke van Melis

Wat een mooie foto’s wederom!! Prachtig.
En ja ik waag ook graag een kansje voor Loa voor de gave placemat.

Sanne Bool-Brekelmans
Gast
Sanne Bool-Brekelmans

Mooie foto’s, leuke blog & super giveaway! Ik doe heel graag mee ?

Marijke Smit
Gast
Marijke Smit

Wauw . Punt je wilt toch dat ieder kind van zulk cool servies eet!

Loes | Gewoon iets met Loes
Gast

Ooohhh wat een leuke set! Hier is pas wat gesneuveld, dus ik doe graag mee!

Jasmijn
Gast
Jasmijn

Oeh leuk!! Zou hier wel goed van pas komen met mijn kleine knoeikont! Ik doe graag mee!

Manouk de jonge
Gast
Manouk de jonge

Jaa wij wagen natuurlijk een kansje! wat een super mooie spullen ?

Janske
Gast

Wat een toffe winactie! Deze kan onze knoeipot Lola goed gebruiken tijdens het eten ? al zou papa er ook wel eentje kunnen gebruiken…haha

Jessica Bosch
Gast
Jessica Bosch

Superleuk! I’m in??

Vlijtig Liesje
Gast

Ik vind het concept van ‘tablewear’ zo grappig. Ik kende dat niet.

Sanne van der Meer
Gast
Sanne van der Meer

Oh wat een leuke winactie!! Die placemat staat al lang op mijn verlanglijst en dan nog in t mint ook!! Wij doen mee ??

Mirte
Gast

Leuk merk en leuke actie, ik waag een gokje. 🙂 Voor Flynn hebben we onlangs de robot spaarpot gekocht. Ik weet zeker dat Lila deze placemat fantastisch vindt! En haar Eef Lillemor bordje zal er ook mooi op staan.

maaike
Gast

Ik vind dit echt een leuk merkje! Al vaak gespot op Instagram dus doe heel graag mee voor m’n twee kindjes??