Best of sale s/s 2016

Ik weet het; waar iedereen geniet van dit prachtige weer, en nog lang niet wil denken aan de herfst, doe ik dat stiekem al wel. Niet dat ik al zin heb om me in een dik vest in te wikkelen, maar wel om al de nieuwe collecties te bekijken, die langzamerhand binnenstromen. Alle nieuwe drops zal ik je in de komende weken laten zien, maar eerst nog eens even lekker genieten van alle fijne sale-items. De shops doen nu de zomercollecties voor 50, 60 of zelfs 70% korting weg! Dus ga je nog op vakantie, of blijf je gewoon hier in Tropisch Nederland, dan kan je los gaan!

Ik heb de leukste items voor je per shop bij elkaar gezet. Check it out!

 

Urban minishop sale
Urban Minishop. Zin om wat te gekke nieuwe prints toe te voegen aan de garderobe van je kids? No worries; die vind je vast bij Urbanminishop; deze Vlaamse webwinkel heeft onwijs gave, hippe kinderkleding, zoals Mini Rodini, Gardner & the Gang, Repose AMS, Popupshopkids, Omamimini, Iglo & Indi en nog veel meer moois! Nog een bijkomend voordeel; boven de vijftig euro is het verzenden gratis.

Kidsdepartment sale

 

Kidsdepartment. Ook Kidsdepartment heeft flinke sales! Ik heb voor deze collage een wat rustigere basis gekozen, maar ook hier kun je als prints en kleurenfan helemaal los. Hier vind je Mini Rodini, I Dig Denim, Small Rags, Tiny Cottons, Litle Indians Popupshopkids, Noeser, Little Eleven en Luckyno7 & many more! Mocht je nu ook uit de Randstad komen; ook de bakstenen winkel is zeker het bezichtigen waard! En woon je nu niet in de buurt; ook bij Kidsdepartment is het boven de vijftig euro gratis verzenden.

Toddlers & Tees sale

Toddlers & Tees. Ook Toddlers & Tees heeft fijne sale items toegevoegd! Hier vind je -naast bovengenoemde merken- ook Imps & Elfs, Bang Bang Copenhagen, Mingo, Nununu, Young One Apparel, Mini & Maximus, Six Hugs & Rock ’n Roll, +1 In The Family, Beau Loves en nog veel meer. Nog meer voordeel; Toddlers & Tees heeft een te gekke sale actie, waarbij je drie in je mandje kunt klikken, en er maar twee hoeft te betalen! In Nederland betaal je boven de 75 euro geen verzendkosten.

 

Maysons sale

 

Maysons. Ook deze leuke Nederlandse webshop heeft fijne sale, tot wel 60%. Ook weer de leukste merken te vinden, waaronder Mingo, Tocoto Vintage, Soft Gallery, Emile et Ida, Small Rags, Mini Rodini, Babe & Tess, Little 10 days, I dig Denim, +1 In The Family, Tinycottons, Repose AMS, Pinchtoys. Verzenden van je pakketje bedraagt maar €3,95, en boven de 125 euro is het gratis verzenden. Voor de collage heb ik een lichte zomermix voor boys & girls gemaakt, maar je kunt hier ook al wat mooie items scoren van het vorige seizoen die -wat mij betreft- komend seizoen ook nog prima kunnen! Shop se!

Vergeet niet dat met sale de items vrijwel niet meer terug op voorraad komen. Dus heb je nog iets hoog op je wishlist staan, dan zou  ik vooral niet te lang wachten. Shop se!)

 

English version.
Though I long for the next season that’s coming more in more into the shops at the moment, I couldn’t resist to click lots of items into my shoppingbags from the sale as well. I’ve made soms collages from four differrent Dutch and Belgium shops that provide the best sale items at the moment. They all do send to countries outside the Netherlands and Belgium, but please do check if they send it to your country. Happy shopping everyone! 
 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op