Tinycottons a/w 2016

12

Eindelijk is het zover; de nieuwe drops komen weer online! En vandaag is de grote dag voor Tinycottons. Om elf uur precies kun je losgaan en hamsteren op die te gekke nieuwe collectie. Waar de zomercollectie vooral een botanical thema had, hebben de designers achter dit geweldige merkje nu gekozen voor een urban touch; stoere teksten die random over de kledingstukken zijn geplaatst, zoals ‘I like your face’, ‘See you’ en ‘Show me your mood’. De stoere kruizenbroekjes zijn natuurlijk weer ook van de partij, maar zijn uitgebreid met te gekke mutsen in dezelfde print. Ook zijn de grove ruiten weer van de partij, en de outfits afronden met te gekke overknee of hoge sokken, en voor meisjes ook stoere maillotjes, kan ik stiekem niet wachten op de iets koudere periodes.

Het kleurenpallet is een mix van herfstkleuren, vooral tan is helemaal hot, en dat gemixt met monochroom. Waar ik het in de zomer leuk vind om zwart wit met geel/ okergeel te mixen, ben ik er van overtuigd dat we in het najaar de mix met tan zeker zullen gaan combineren, en dan natuurlijk het liefst getwint 😉 Ook navy -een kleur die ook geregeld terug te vinden is bij Tinycottons- is weer van de partij, evenals oranje/ bruintinten. Een mix van typische herfstkleuren en monochroom; laat die herfst maar komen!

Op mijn verlanglijst? Zeker de muts met kruizenprint, de tartan jurk en de ‘I like your face’ onesie. Wat staat er op jouw verlanglijst?

1

4

English Version

Tinycottons will launch her new collection at 11 AM. The new collection is very different than their spring summer edition, though with the same class and taste. The logo pants are of course there, but the collection is more text-themed than the botanical version from spring/summer. I love it! It’s cool, for tough kids, yet the fall colors such a brown, orange and tan make it very now and up to date. In combination with texts like ‘I like your face’, ‘See you’ and ‘Show me your mood’, you can combine the whole collection. Again they’ve added cool kneesocks, high socks and tights, and their knitted caps finishes the outfits to the max.

On my wishlist? Definitely the cross knitted cap, the tartan dress and the ‘I like your face’ onesie. What’s on yours?

5

 

6

7

9

 

11

10

13

Je kunt de nieuwe collectie vanaf 11.00 onder andere kopen bij Kidsdepartment, Toddlers and Tees en Maysons (you can buy this amazing collection at these stores)

4
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
SonjaAstridVlijtig Liesje Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Vlijtig Liesje
Gast

Wat een leuke foto’s! Wel even wennen aan de winterdracht : )

Astrid
Gast

Ziet er leuk uit! Vind het er eerlijk gezegd alleen niet al te warm uitzien (op de gebreide mutsen na dan) Maar ja, laagjes laagjes laagjes toch?