Twins in NUNUNU

IMG_9013

Er zijn van die merkjes, daar ben en blijf je gewoon verliefd op; NUNUNU is er zo één. Een merk dat je herkent uit duizenden; door de super stoere, edgy en dark items, zowel de winter als zomeredities terug te vinden, zie je meteen dat het NUNUNU is. Ik ken geen enkel merk dat ik zo snel herken wanneer het tussen een stapel kleding ligt, dan ieder ander merk. Logisch ook; naast dat het qua looks anders oogt dan een gemiddeld kledingstuk uit de twins kledingkast, kan je ook op je neus afgaan; de speciale geur die NUNUNU in zijn kleding en homewear stopt, is niet te miskennen; je moet er van houden! Ik -iemand met zo’n hypersensitieve neus die geuren al snel ‘heerlijk’ – hmmm de geur van zomerregen of ‘vreselijk’ – die vrouw had veel te veel Dior opgespoten-  vind. Dit geurtje vind ik onmiskenbaar en zo passen bij de prachtige items van dit merkje.

IMG_9080-BorderMaker

NUNUNU is een merkje uit Israël. Ondanks dat het niet om de hoek ligt, kun je het wereldwijd vinden en hebben ze op de website boven de 75$ gratis verzenden (en eerlijk is eerlijk; daar kom je al gauw aan). Ook hier in Nederland vind je genoeg shops die het verkopen, waaronder RockNRebel, Kidsdepartment en Adorablekidzz, waar de huidige collectie volop in de sale is!

Iris & Tali -de designers achter dit toffe merk- vonden in de kinderkledingrekken voor zij begonnen alleen maar volop gekleurde, lievige items, waarbij zij niet het gevoel kregen dat een kind zich er goed in kon uiten. Hun filosofie is dat kinderen potenties hebben, met eigen ideeën en perspectieven. Ze wilden items waarin dit zichtbaar kan worden, en daarnaast dezelfde comfort, style en kwaliteit hebben als de
kleding die wij ouders dragen. In dezelfde stijl als hun eigen; minimalistisch en…. zwart.

Zwarte kinderkleding zie je maar weinig, omdat het niet met vrolijk wordt geassocieerd; wat een kind ‘hoort’ te zijn (nou, die van mij niet hoor, zeker de fase waarin ze nu verkeren; oef!). Iris & Tati zijn van mening dat zwart staat voor onschuldig, veelbelovend en als een leeg canvas dat zelf kan worden ingevuld. Taboedoorbrekend, want zelfs in deze tijd zien we nog maar weinig (bijna volledig) zwarte collecties.  van Newborn tot Teener; black is the new black! De zomer collectie zit overigens niet vol zwart, maar combineert het ook met stoer roze (zelfs ik ben fan!) en grijs, maar ook fel geelgroen, gecombineerd met.. zwart natuurlijk. Daarnaast zie je veel geometrische vormen, a-lijn jurkjes en rokjes, stoer grijs ‘used’ denim, tekst- en sterrenprints.

Ik vind NUNUNU absoluut een blijvertje en aanvulling voor de twins kledingkast, want zowel voor hem als voor haar staat het übercool. Kijk en oordeel zelf 🙂

 

 

English version:

NUNUNU is a brand I recognise between thousand others. Why? Because it’s a whole black serie, and not only because of the typical looks, also because of the lovely scent that’s added to each piece of clothing and in their homewear.

NUNUNU is a brand from Israël, but even though that isn’t around you corner, you can buy it everywhere around the world! In the Dutch kidsbrandstores you can find the twins outfits on sale, but also the website from NUNUNU itself is sale, and from 75$ you have free shipping!

Iris & Tali are the designers behind this gorgeous brand, and their philosophy came to live when they went to childstores across the country and through online webshops, but they couldn’t find the style that they were looking for. Bright and bubbly without a clear vision isn’t their cup of tea. So they created a brand of their own, completely with an edgy black style, combined with cool bright colors as pink and yellow/green for this spring summer. With star and textprints and lots of black, this collection is again very successful, even though Celine’s dress is pink; this pink is the style I adore, not too princessy or bubbly, but cool girly! I love it! Every collection from NUNUNU is a musthave to add to your kids wardrobe, boy or a girl. Happy shopping!

 

IMG_9098-BorderMaker

 

IMG_9076-BorderMaker

 

IMG_9118-BorderMaker IMG_9021-BorderMaker

 

IMG_9036-BorderMaker

 

IMG_9061-BorderMaker

    Wat vind je van zwart bij kinderen? // What do you think of black kids outfits?

 

 

3
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Nununu f/w 16 - ohmymacushla.nlYvonneMarguerita Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Marguerita
Gast

Staat ze heel gaaf!

Yvonne
Gast

Zelf kende k het merk nog niet… Maar echt gaaf, vooral de roze jurkje!! Die zit volgens mij ook super lekker.

trackback

[…] te vinden in de bakstenen winkels en online. Ik bekeek de persbeelden en was spontaan verliefd. Hier schreef ik voor de vakantie nog over de zomerkleding die de twins met liefde en zeer geregeld […]