Kinderkamer wishlist

De kinderkamer van de tweeling. Het is continu aan verandering onderhevig. Ik vind het heerlijk om hun kamertje telkens weer een beetje mooier, specialer en volwassener te maken. Nu de twins bijna twee worden, heb ik alweer wat nieuwe wensen op het programma staan. Zo wil ik ze graag over hebben naar een nieuw bedje, en heb de perfecte bedjes al gevonden; Manowoods  heeft dé bedjes die ik maar al te graag maal twee in de kamer wil zien. De huisjesombouw past helemaal bij onze stijl, en neemt maar weinig ruimte is. Simplistisch en toch heel speciaal, vind ik.

De commode zal ook vervangen gaan worden. Ik ben nog hard op zoek naar een nieuwe kast. Mijn droomkast is jammer genoeg nergens meer te vinden, dus ik ben op zoek naar een soortgelijke. Ikea had de PS2014; een open kast die perfect de kleding van de twins, maar ook hun accessoires als schoentjes en mooie items kan tentoonstellen. Ik twijfelde toentertijd omdat alles zichtbaar is, en het wellicht een stofnest wordt, maar met een standaard open miniwardrobe waar altijd kleding aanhangt, en het stofnestsyndroom zich niet voordoet, baal ik nu als een stekker dat ik hem toentertijd heb laten staan. Dus mocht iemand een leuke vervanger weten.. 🙂

Qua accessoires ben ik best tevreden, al zoek ik nog naar nieuw leeftijdsgebonden speelgoed. Ik zag laatst een te gek zelfgemaakt poppenhuis, dat zou ik ook nog heel graag willen doen. Mocht ik niet slagen voor een diy project, dan staat de Rock ‘N Pebble versie nog hoog op de verlanglijst. Minimalistisch, unisex en vooral heel, heel erg mooi!

Nog een belangrijk element dat aangepast moet worden, is de verduistering in de twins slaapkamer. Ze hebben hun rolgordijn -doordat de bedjes tegen de vensterbank aan stonden- flink aan gort getrokken. Een nieuwe versie mag er zeker komen. Deze stoere monochroomversie van VELUX staat hoog op de verlanglijst; stylish verantwoord en volledig verduisterend.

VELUX

De muren hebben al aardig wat verandering ondergaan. Zo ben ik van mintgroen naar een witte wand gegaan, en kreeg mijn lange wand laatst een prachtige Roomblush layout. Zo blij mee! Maar die ene witte muur is niet goed gelukt, en ik heb toch alweer wat andere ideeën ermee; verfspatten! Gewaagd, maar zo zo zo gaaf!

Heb jij een wishlist voor de kinderkamer, of koop je direct zodra je iets wilt?

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Marguerita Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Marguerita
Gast

Mooie items weer! Ik vind zo’n skelethuisbed ook gaaf, maar ben bang dat wij iets nodig hebben met opbergruimte erin.