Mini Rodini drop 1 najaar 2016

Wow. Wat een prachtige collectie heeft Mini Rodini weer als eerste drop voor ons in petto. ‘Young and free in Alaska’  is het thema voor de nieuwe collectie, en dat is goed terug te zien in de eerste items die het merkje op de markt heeft gebracht; mocht het nou ineens -10 worden, dan kunnen je kids al volop Mini Rodini aan 😉 Maar gelukkig kan je met de eerste jurkjes, leggings en longsleeves ook al helemaal los gaan, zeker in het land waar we twee seizoenen hebben, lente en herfst 🙂

AW16_MiniRodini_17

Dit Zweedse merk weet keer op keer miljoenen (seriously) moeder (en vader) harten op hol te laten slaan met hun prachtige collecties. Ook deze doet de mijne in ieder geval weer twee keer zo snel kloppen; want ondanks de hoeveelheid kleur is het eclectische mix van aardtonen en stoere prints die geïnspireerd zijn op het leven in Alaska. denk aan konijnen, beren, wolven, rendieren en totempalenprints, die -zoals we gewend zijn- op een prachtige manier geëtaleerd staan op de kledingstukken. En niet te vergeten de iconische panda en panter afbeelding, die elk seizoen weer terug komt. Met een up to date kleurenpallet van aardse tonen gecombineerd met geel, blauw, roze en monochome mix, wordt (bijna) iedereen hier happy van!

AW16_MiniRodini_12

De collectie is voor kinderen van 0 tot 11 jaar, en al compleet uitgerust voor de komende herfst en winter. En lucky us, want met deze prut zomer kunnen de kids al genoeg nu dragen! Erg fijn vind ik de kwaliteit van Mini Rodini; je betaalt voor kwaliteit! De GOTS gecertificeerde items voelen niet alleen super zacht en stevig aan, maar gaan ook lang mee. Eco-bewuste kleding, waarbij rekening is gehouden met een humaan en diervriendelijk productieproces en een biologish verantwoorde impregnatie die ervoor zorgt dat de buitenkleding goed draagbaar blijft en onze Hollands (zomer) herfst en winterweer goed aan kan!

Eye catchers van de collectie zijn de gewatteerde jacks, de tuinbroeken en de prachtige sweatshirts, die ik één voor één naar huis zou willen klikken, maar mij goed durf in te houden gezien wij nog wel de zon gaan opzoeken, en de zomercollectie van de twins nog wel ga gebruiken 😉

Ben jij al aan het Mini Rodini hamsteren geweest?

AW16_MiniRodini_14

English version

Wow; Mini Rodini did it again; their new first drop from the ‘Young and free Alaska’ is now online! I’m in love with this gorgeous new collection! Although the collection is for fall/winter, you can buy lots of items for our great Dutch summer season as well! The leggings, longsleeves and dresses can be worn in our  Dutch two season (spring and fall ;-))  weather. 

Mini Rodini is a Swedish brand that rocks their new drops every single season. Their first drop is making millions of moms (and dads!) super excited, and you should be quick before the first part is sold out again. It’s making me exciting as well, although I love minimal, I adore the eclectic prints from Mini Rodini every single season. The cool prints are typical Mini Rodini and can be found in every single collection, which divides them from the rest. The theme is Young and Free Alaska, you can clearly see that when you see the prints that have been used on their clothing. Reindeers, rabbits, wolves, beers and Totem prints, and don’t forget the iconic panther and panda print in an up to date color palette such as earth tones and colors as blue, pink, yellow and a monochrome palette; love it!

The collection is for kids from babies till eleven years. You pay for quality, because all the items are  all GOTS certified, and feel extremely soft and  high qualified biologic fabrics make every single piece worthy to click them to my home. 

Did you’ve been binge Mini Rodini shopping?

AW16_MiniRodini_24

AW16_MiniRodini_23

AW16_MiniRodini_11

AW16_MiniRodini_19

AW16_MiniRodini_7

AW16_MiniRodini_8

AW16_MiniRodini_2

AW16_MiniRodini_1

AW16_MiniRodini_5

AW16_MiniRodini_21

AW16_MiniRodini_15

 

Welke is jouw favoriete outfit? // Which one’s your favorite outfit?

 

Je kunt Mini Rodini onder andere shoppen bij Toddlers and Tees, Kidsdepartment  en Pomme de Jus

 

 

 

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Janske Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Janske
Gast

Ik hou zo van dit merk! Vooral de eerste jurk vind ik erg cute!