Birthday tees van Oh my Goody

IMG_1641-BorderMaker IMG_0533-BorderMaker

Oh my goody! Eindelijk gevonden; de shirtjes voor de twins’ tweede verjaardag, en dus ook de uitnodigingen die we hebben gemaakt; de gepersonaliseerde shirtjes van Oh My Goody. Samantha -de designer achter deze te gekke webshop- wist precies wat ik zocht; monochrome tshirts met een te gek lettertype, en een twinning print. Perfect! Alleen de naam sprak me al aan. Want hey, Oh my macushla of Oh My Goody… zoveel scheelt dat niet, toch ;-).

IMG_0591-BorderMaker

De t-shirts van Oh My Goody passen de twins perfect. De shirtjes zijn persoonlijk ontworpen door Samantha zelf. Op de voorkant kun je kiezen voor de naam van je kindje, in ons geval ‘Jesse’ en ‘Celine’, die allebei uit 2014 zijn (ofwel: Established 2014). Op de achterkant staat ‘Team Toddler’, gezien de twins alweer twee worden (alweer twee! Tijd vliegt is zo’n cliché zinnetje als het gaat om de groei van kinderen, maar het is ook gewoon de waarheid. Ik kan me nog zó voor me halen dat ik twee jaar geleden met die dikke buik rondliep..)

En nu worden het alweer peuters (met dito gedrag, oef!). Dus ‘Team Toddler’ past perfect bij ze. Deze tekst staat op de rugpanden van de twins, en maakt het shirt helemaal af. Het fijne aan de t-shirts vind ik dat ze zowel voor op een verjaardag te dragen zijn, als de rest van het jaar. Voor jongere kindjes zijn de shirts aangepast in ‘Team babies’. Geweldig!

Naast deze fantastische shirtjes van de twins kun je ook andere items in de shop van Oh My Goody vinden; Initial shirtjes met alleen de voorletter van de naam van je kindje, of ‘C is for Celine’, teksten als ‘Superboef’ en items van het merkje ‘Shapes of Things’ -een merkje dat het waard is om te bekijken, zeker gezien dit merk niet makkelijk verkrijgbaar is in Nederland-  Diapers and Milk leggings en gave houten speelgoed zoals de Manowoods camera’s.

Wij gaan nu eerst de uitnodigingen van de twins tweede verjaardag in orde maken, en gaat Team Toddler nog lang genieten (hopelijk, als ze het heel houden) van deze te gekke shirtjes!

IMG_1678-BorderMaker IMG_1240-BorderMaker

IMG_1246-BorderMaker IMG_0905-BorderMaker

IMG_1240-BorderMaker IMG_1117-BorderMaker

IMG_0638-BorderMaker

3
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
TessaVlijtig LiesjeNova Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Nova
Gast

Wauw!!! I love it! Samantha did a great job 🙂

Vlijtig Liesje
Gast

Ik vind het leuk dat de een in het wit is en de ander in het zwart. Mooi yin en yang!

Tessa
Gast

Heel erg tof! Vind het een leuk idee zo voor hun verjaardag.