Nununu f/w 16

3

Nu ik net terug ben van vakantie kijk ik al helemaal uit naar de najaarscollecties.  Het scheelt dat het Hollandse weer (welcome home; van 35 naar 18 graden, zucht) ook soms herfstachtig aandoet, waardoor ik het helemaal niet erg vind om de twins weer in wat langs te steken. Hoewel nog niet alles draagbaar is voor nu, kan er al naar hartelust gekocht worden,want veel items kunnen met dit Hollandse weer al makkelijk gedragen worden. Vandaag wil ik jullie de nieuwe collectie van NUNUNU showen; een te gekke najaarscollectie.

NUNUNU did it again! Vanaf vandaag is de nieuwe NUNUNU collectie te vinden in de bakstenen winkels en online. Ik bekeek de persbeelden en was spontaan verliefd. Hier schreef ik voor de vakantie nog over de zomerkleding die de twins met liefde en zeer geregeld dragen, maar ook de komende najaarscollectie is weer om van te smullen. De typisch NUNUNU stijl is duidelijk terug te vinden in de collectie; de combinatie van stoer, edgy, minimalistisch en net een tikkeltje anders, maakt ook deze collectie weer hebberig. De kleuren poederroze en dyed tangerine, gecombineerd met de vaste kleurstellingen zwart, wit en grijs, zorgt voor een verfrissende en edgy look. De bekende sterren- en skullprints zijn natuurlijk ook weer aanwezig, maar daarnaast heeft NUNUNU ook gekozen voor het nu enorm hotte tekst en leestekenprints. Love it! De duidelijk zichtbare kwaliteit en de betrouwbare specifieke (heerlijke!) NUNUNU geur zijn ook weer vaste prik en maken van elk NUNUNU-item niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de neus 😉

Ik weet nu al dat er voor komend seizoen weer een hoop moois in de twins kledingkast terecht zal komen. Mijn favorieten? Het Ninja vest, de van autobanden gemaakte Mickey tas en de leren jasjes. Love!!

Benieuwd of jullie net zo enthousiast zijn als ik!

Kijk je mee naar de campagnebeelden?

English version:

Just back from a lovely and warm vacation in the South of France, coming back in the Netherlands meant coming back in fifty shades of grey. In the air, too bad. Luckily the new fall/winter collections are coming; online and in stores. Today NUNUNU has launched their collections, and I know you will be just as thrilled as I am!

NUNUNU did it again! With minimal, edgy designs, but with every single season in a different twist and with new and up-t0-date colors, NUNUNU keeps me falling in love every single time. This season will be no different; with (next to the regular skull and star prints) new tough text and punctuation mark-prints, NUNUNU nails it again! The fabrics are always from high quality, and I love the scent every piece of NUNUNU has.

Check out the new campaign images I’ve publiced for you, and..shop ‘till you drop!

12

11

20

17

15

6

4

5

22

21

10

8

18

9

NUNUNU is te koop via NUNUNU, Adorablekidzz en Kidsdepartment

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Vlijtig Liesje Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Vlijtig Liesje
Gast

Ik vind het haar van het eerste model zo leuk!