Ebzo

 

Doerak. Ondeugd. Baas. Nee, ik ben geen koosnaampjes voor mijn twins aan het verzinnen -hoewel het ze op het lijf geschreven is, hoor, begrijp me niet verkeerd- maar ik heb het over teksten op de geweldige shirts van Ebzo. Dit geweldige Nederlandse kinderkledingmerkje weet mij keer of keer weer een glimlach op het gezicht te toveren.

Ebzo heeft wat mij betreft de perfecte combinatie van kleur en prints. Het kleurenpallet -geliefd bij de twins/ mij- bestaat uit monochroom gemixt met grijs, lichtroze en okergeel. Love! In combinatie met de eerder genoemde te gekke tekstedn, of een ananas- of ijsjesprint, is het helemaal van nu. Van broekjes tot shirtjes, van jurkjes tot jumpsuits, van beanies tot sjaals; de hele collectie laat zich perfect met elkaar mix & matchen, ook voor twinning perfect dus ; I love it!

De inspiratiebron van Ebzo is Seb, het zoontje van de ontwerpster achter dit label; Kim. Toen zij leuke kleding voor hem wilde kopen, had ze precies in haar hoofd wat ze wilde, maar kon dit niet terugvinden wanneer ze winkelde en besloot het daarom zelf te gaan maken. Ze nam naailessen bij haar moeder, die al gave shirts voor Seb maakte. Ebzo was geboren, in 2015. Het is nog een jong label, maar met al zoveel potentie en succes! Heel gaaf om dat vanaf het begin al via Instagram vanaf de zijlijn te mogen ‘volgen’ šŸ™‚

De kledingwinkels maakten plaats voor stoffenbeursen en -kramen. Zorgvuldig wordt er gezocht naar de juiste stoffen, die ook nog aan de test worden onderworpen; voordat ze gebruik maken van de stoffen, worden deze gewassen om te kijken of er geen krimp is. Ook het bedrukken en het naaiwerk is volledig van eigen hand; met elk Ebzo item heb je dus een uniek stuk in je handen. Wij zijn fan!

English Version:

Ebzo is a Dutch Label which I adore from the start in 2015. The collection makes me longing for more each time it comes out. This collection is one of my dreams; with the perfect color palette that mixes monochrome with grey, light pink and yellow (almost like the twins whole closet), combined with cute pineapple and icecreamprints, or with Dutch pet names (actually they’re old Dutch invectives, but nowadays we use them as pet names for our little bandits). That mixes with a black and white stripe, and here you have the perfect closet eh.. I mean Ebzo’s collection :-). All items -from dresses to jumpsuits, from trousers to shirts and beanies to scarves; it all matches and is perfect for twinning mix & matches.Ā 

Inspiration for the establishment of Ebzo is designer Kim’s son Seb. She couldn’t find the right clothing she had in mind, and decided to make it herself. Her mom -who already made some great shirts for Seb herself- taught her how to sew and Ebzo was born, in 2015. From clothing shops to fabric halls and markets, the whole process is carefully thought of and all handmade. That makes each item unique; we love Ebzo!

img_9776-bordermaker img_9734-bordermaker img_9830-bordermaker img_9860-bordermaker img_9726-bordermaker img_9817-bordermaker img_9874-bordermaker img_9907-bordermaker img_9976-bordermaker img_9779-bordermaker img_9748-bordermaker

 

Kende jij al Ebzo?

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Vlijtig Liesje Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Vlijtig Liesje
Gast

Ik houd zelf meer van wat kleurtjes, maar dit is wel heel neutraal en handig.

trackback

[…] Ebzo. Met Ebzo heb ik een lange poos geleden samen gewerkt, zie hier de blog (och kijk hoe klein de twins waren!) Het toffe aan dit merkje vind ik de prachtige kleuren (Vooral […]