Rolling’ with Wishbone design

Vanaf de geboorte van de twins wist ik al; ooit… ooit komt er een Wishbone voor die twee in huis. Ik was zo verliefd, maar om nu een fiets te kopen voor baby’s, dat vond ik een beetje overdreven. Toen de twins één werden, kregen ze een kleiner fietsje. Het is een aardige investering zo’n Wishbone, en ik wilde eerst zeker weten of ze wel graag fietsten. Dat bleek. De fietsjes sleten ze, het liefst wilden -en willen- de twee alleen maar fietsen. Heerlijk! Voor hun lekker, en voor mamma ook, want achter twee fietsende peuters aan rennen is intenser dan mijn Zumba les!

Wishbone maakte mij in één opslag verliefd op het design. Stevig, stoer en zwart. Voor mij de drie key items die hoog op de prioriteitenlijst stonden. De houten varianten die we eerder hadden gekocht van een ander merkje, waren al snel toe aan vervanging. Hier een moertje los, daar een los zadeltje. Toen kwam die Wishbone weer in beeld. Zou ik… maar voor alle twee? Ja. JA. Ik doe het. Twee stuks, want ik heb al uit ervaring opgedaan dat één kopen en beiden leuk vinden kan leiden tot minder prettige taferelen.

Toen de bikes binnen kwamen, maakten mijn hart een sprongetje. WOW. Eh.. passen ze daar wel op? Het zijn grote fietsen, waar kinderen van één tot zes jaar mee kunnen doen. Wij kozen voor de Recycled 3 in 1 editie,  die van driewieler tot grote jongens en meidenfiets om geturned kan worden. Een heel fijne meegroeifiets, waarvan je gewoon al weet dat hij de vijf jaar met gemak gaat halen. We love Wishbone!

Wishbone voldoet aan alle veiligheidseisen van de EU. Het design komt oorspronkelijk uit Australië, maar door het enorme succes over de hele wereld verkrijgbaar. De 3 in 1 recycled editie -de naam zegt het al- is ook nog eens volledig uit recyclede materialen gemaakt, namelijk van 100% oude tapijtranden. Huh? Ja echt, van tapijt! Gemixt met glasvezel om het materiaal te versterken. Ook kan de Wishbonebike met het frame systeem rotafixTM  volledig aangepast worden aan de juiste afmetingen van je kindje; en past dus altijd! Wel moet ik zeggen dat ze -toen mijn twins net een jaar waren- denk ik nog wat te klein ervoor waren, maar ik heb dan ook wel echt kleine kids. Vanaf anderhalf pastte de toen net 80 cm lange twins er perfect op! En hopelijk nog vele jaren! 🙂

Ik maakte een te gek -al zeg ik het zelf- filmpje van de Wishbones, dat geeft beter zicht op hoe de bikes zijn in plaats van alleen de foto’s. Hope you’ll like it!

 

English version.

Buying two Wishbone bikes for newborns was a bit silly, but I almost did it because I was swept off my feet from the very first time I saw this design. It’s an investment, buying a Wishbone, but trust me; it’s worth every penny! The design is tough, solid and black. Perfect combination if you’d asked me. When the twins turned one, I was in doubt if they’d like to cycle, and we decided to buy a wooden minibike from another brand, also because my twins were smaller than other kids from that age, and I wondered if they would fit a Wishbone.

Wishbones do fit from 1 year to six, and the wooden bike we bought for the twins didn’t last that long. So, it was time for me to buy the real deal. From the moment they came in, the twins were just as much in love as I was when I saw it the first time. We chose the Recycled 3 in 1 edition, which is completely made from recycled material; carpet frame. Yes, carpet frame. Can you believe it?! Combined with glass fiber to strenghten the material and with a  rotafixTM frame system, every kid between the age of 1 to 6 can ride this bike. 

I made a movie from the twins on their Wishbones, to show you how they are in real life, I think that mades a better view from it than pictures can do. Hope you’ll like it!

 

Muziek:

Rider-  Chamillionaire

Kleding:

NUNUNU, Rowdy & Hugs, Ouapc, Zara, Quinn & Fox, Small Rags, I Dig Denim, Luckyno7, Primark.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op