Twinning in Miinto

Voor mij is online shoppen een tweede leven geworden. Niet alleen vanwege mijn blog (oké, wellicht is het bloggen een verlengstuk geworden en komen er nóg wat vaker pakketjes binnen, maar door al die gave webshops en merken kan je het soms gewoon niet laten). Nee, voornamelijk omdat het héél makkelijk is. Als ik vriendinnen hoor dat ze naar de stad zijn geweest, denk ik altijd; wanneer dan? Hoe dan? Ik bedoel, met kids? Respect voor hen, maar ik doe het mezelf niet aan, en de twins ook niet. We hebben het wel eens geprobeerd, maar met mijn monstertruck slash tweelingwagen is het niet altijd een succes. En dan heb ik het nog niet over et passen. Voorbeeldje. Schoenen passen voor de twins. Men neme; één peuter die liever Woezel en Pip kijkt, toch in de wagen gezet moest worden, dan eindelijk uit de wagen mag en dan hoopt alle schoenen van het rek af te mogen trekken. Mamma oververhit. Peuter twee begint het in de wagen zitten zat te worden. Mamma dubbel oververhit want vermaakt peuter twee met telefoon (loedermoeder) en probeert peuter 1 in schoenen te stoppen die hij niet aan wil. En een verkoopster die mij nog moed in probeert te praten; “Mevrouw, respect hoor, dat U dit doet”. Klopt. Eenmalig.

Nee, dat kan zoveel makkelijker. Met Miinto, bijvoorbeeld.

Miinto is voor mij een walhalla. Waarom? Omdat dit fashion platform een verzamelplek is waar zowel online als stenen winkels hun collecties etaleren. Producten die je via Miinto dus besteld, kunnen zomaar uit de winkel uit je eigen dorp of stad komen dus, maar dan wel thuis op je deurmat (of eigenlijk de pakketbezorger die je die inmiddels bij je voornaam noemt en aangeeft dat de tweeling groot is geworden. Oeps. Ja, we hebben wel eens een praatje. Elke dag.) Miinto is voor mij dé oplossing, want geen jas-uit-trui-uit-lieverallesuit omdat de twins geen zin hebben om met mamma door de stad te banjeren. Nee, gewoon wachten tot meneer ik-weet-alleen-zijn-naam-niet komt, en gauw de deur openen -nee, niet schreeuwend, maar wel erg blij- dat de pakkettenman weer wat leuks voor me heeft.

Ik zat al -voor mijn gevoel- eeuwen te azen op de geweldige limited edition van de Stan Smith met ponyhair achterkant, en vond deze via Miinto. Zo kan ik perfect twinnen met mijn kleine man, die de mini variant van de Stan Smiths kreeg. De schoenen komen van een schoenenzaak hier in de buurt, en er staat altijd beschreven waar de items vandaag komen in het detailoverzicht van Miinto. Dat betekent dus dat de levertijd verschilt, omdat er bij een bestelling de items van diverse winkels kan komen, zoals bij ons. Het voordeel van Miinto vind ik dat je alles op één plek kunt vinden, en je dus niet naar diverse sites moet om kleding, schoenen en accessoires aan te schaffen, maar dit allemaal via dit platform kan shoppen. En het is zó naar huis geklikt! O. Hallo meneer-ik-weer-nog-steeds-zijn-naam-niet!

imag0079-bordermaker imag0096-bordermaker imag0172-bordermaker img_0015-bordermaker img_0029-bordermaker img_0057-bordermaker img_0090-bordermaker img_0101-bordermaker img_0131-bordermaker

Ook gave Stan Smiths voor jou en je kids shoppen, of toch liever een kijkje nemen in het megagrote aanbod van Miinto? Vul als kortingscode ‘Macushla&Miinto’ in, en ontvang 10% korting op je bestelling (vanaf 50€)..  shop se!

 

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Vlijtig Liesje Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Vlijtig Liesje
Gast

Jullie matchen mooi met jullie schoenen!